Новости Одессы и Одесской области

В Одесі чоловіки влаштували перестрілку через кішку на капоті автомобіля

В Одесі чоловіки влаштували перестрілку через кішку на капоті автомобіля

Під час інциденту зі стріляниною, який трапився у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Філатова, тілесні ушкодження отримали обидва його учасники.

Про це повідомляє Нацполіція Одеської області.

Попередньо встановлено, що сім’я одеситів підійшла до свого авто, щоб їхати у справах. Жінка з грудною дитиною на руках сіла у машину, а чоловік, побачивши на капоті транспортного засобу кішку, відігнав її.

Побачивши це, місцевий мешканець, який стояв неподалік, затіяв з водієм сварку, виникла штовханина. Після чого глава сім’ї сів за кермо, а його опонент, не зважаючи на присутність маленької дитини, став розпилювати у салон авто вміст наявного у нього балончика, поціливши при цьому в очі чоловіка.

Водій вийшов з автомобіля та скоїв три постріли з травматичного пістолета, один з яких травмував ребро опонента. Обидва чоловіки звернулися по медичну допомогу.

– За вказаним фактом розпочаті два кримінальних провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, — розповідає т.в.о. заступника начальника Київського відділу поліції Микола Древов. – Після отримання результатів судово-медичних експертиз буде прийняте законне рішення щодо тяжкості нанесення тілесних ушкоджень, завданих обом учасникам конфлікту.

Фото: Світлани Матвієнко

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
3 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Понтій Пілат
Понтій Пілат
4 лет назад
Супер
Супер
4 лет назад

Д ва дебила

Азов
Азов
4 лет назад

Кто такая Катя Гандзюк?

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции