Новости Одессы и Одесской области

Штучна водойма та будиночок для фламінго: як відбувається реконструкція Одеського зоопарку? (фото)

Штучна водойма та будиночок для фламінго: як відбувається реконструкція Одеського зоопарку? (фото)

У рамках Міської програми розвитку і реконструкції Одеського зоопарку «Зоопарк-100» на 2013-2022 роки тривають роботи з реконструкції об’єктів та інженерних мереж цього комунального закладу.

Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради.

На сьогодні завершено облаштування нового паркану зоопарку, виконані роботи з трасування пішохідної доріжки вздовж стадіону «Краян», змонтований паркан огорожі від вул. Мечникова до східного кордону Преображенського парку.

Також облаштовані пішохідна зона, стоянка, технологічний проїзд і огорожі парку від вул. Мечникова до вул. Водопровідної. Виконані роботи з монтажу нової системи зовнішнього освітлення зоологічного парку.

Крім того, проводяться чистові оздоблювальні роботи по павільйону нової вхідної групи зоопарку, облаштовуються дитячі ігрові майданчики перед новим входом у зоопарк і упорядковується прилегла територія.

Також побудовані тимчасові вольєри для копитних тварин, виконуються роботи з облаштування штучного водоймища з комплексом інженерних заходів для очищення води (облаштовано приміщення підземної насосно-очисної станції). Змонтована нова система напірної каналізації від вхідної групи і ставка, проводяться оздоблювальні роботи містка через штучну водойму, завершуються оздоблювальні роботи будиночка для фламінго.

Більше фото реконструкції зоопарку дивіться у галереї:

36678
36674
36673
36672
36666

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про етапи реконструкції зоопарку.

Фото: пресслужба

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции