Новости Одессы и Одесской области

Протягом найближчих років до Одеського порту зайде близько 20 круїзних лайнерів

Протягом найближчих років до Одеського порту зайде близько 20 круїзних лайнерів

Питання залучення представників круїзних ліній до Одеського порту вирішувалось з 11 по 13 вересня в рамках щорічної міжнародної виставки круїзної індустрії Seatrade Europe 2019. 

Про це повідомляє пресслужба Одеського порту.

— Одесити провели близько 12 зустрічей з представниками різних департаментів круїзних ліній Costa Cruises, Royal Caribbean Cruises, Holland America Line, Silversea Cruises, Noble Caledonia тощо. Завдяки цим переговорам ми можемо розраховувати в 2021 році, крім заявлених 11 суднозаходів, ще додатково на 6, а також на 2 додаткових суднозаходи у 2022 році — прокоментував відвідування одеситами виставки Seatrade Europe 2019 начальник адміністрації порту Ігор Ткачук.

Багато всесвітньо відомих компаній заявляли про повернення впродовж 2021-2022 років у Чорноморський регіон, зокрема, до Одеси. Наприклад, Silversea Cruises збираються повернутися до Одеси у 2021 році (судно Silver Shadow).

Директор з планування маршрутів компанії Royal Caribbean Крістофер Аллан повідомив, що крім чотирьох (2 — в 2020 році і 2 — в 2021) вже заявлених заходів, очікується ще 3 додаткових суднозаходи в 2021 році компанії Azamara Cruises. Крім того, він розповів про ймовірність заходу лайнера компанії Celebrity Cruises у 2022 році.

У свою чергу, директор наземних операцій компанії Noble Caledonia Джеймс Бученен розказав про повернення суден компанії до Чорноморського регіону, з 2021 року (лайнер Caledonian Sky).


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до Одеського порту поступово збільшуватимуть заходи круїзних лайнерів.

Фото: cruisegid

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции