Новости Одессы и Одесской области

Одеська область у трійці регіонів з найдорожчими квартирами в Україні

Одеська область у трійці регіонів з найдорожчими квартирами в Україні

Також у області найбільший вибір квартир.

Про це повідомляється в новому дослідженні OLX Нерухомість за 3 квартал 2019 року.

З липня вартість квартири на вторинному ринку житла в середньому зросла на $500.

Найдорожчі квартири виявились у Київській, Львівській і Одеській областях. Найдешевша однокімнатна квартира в столичному регіоні обійдеться в $34 тис, за двокімнатну просять — 50 тисяч, житло з трьома кімнатами коштуватиме — 74 тисячі.

У Львівській області однокімнатна квартира коштуватиме 32 тисячі, «двушка» — 43,2 тис, «трійка» — 50 тисяч.

В Одеській області однокімнатну квартиру пропонують придбати за 29 тисяч, дві кімнати — за 40 тисяч, «трійку» — за 50 тисяч доларів.

Найдешевші однокімнатні квартири можна купити в Кіровоградській ($ 14 тис), Сумській та Запорізькій областях (15,5 тис).

Двокімнатні також дешевше купувати в Сумському та Кіровоградському регіонах, в середньому вони там коштують 20 тисяч.

Трикімнатні квартири теж найдешевше в Сумах: буде коштувати 22 тисячі. На другому місці Запорізька область ($ 25,6 тис), на третьому — Кіровоградська ($ 26 тис).

Найбільший вибір однокімнатних і двокімнатних квартир також в Одеській області. У 3 кварталі власники продавали 16 700 і 13 600 варіантів відповідно. На Київщині було 13 700 однокімнатних та 12 700 двокімнатних, а на Харківщині — 7 000 і 6 200.

За кількістю трикімнатних квартир лідирують Київська — 8 750 пропозицій, Одеська — 8 400 і Дніпропетровська області — 4 500.

А от мешканцям Тернопільської, Закарпатської та Волинської областей ймовірно довго шукати не доведеться — в порівнянні з іншими регіонами там продають найменше квартир.

Для порівняння, однокімнатних квартир в Одеській області в 114 разів більше, ніж в Тернопільській.

Фото: LKCentrs

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
1 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
всевпереди
всевпереди
4 лет назад

в Прибалтике люди уезжают, отдавая-даря свои квартиры мэрии за бесплатно. Т.к. они уже никому не нужны. Нет людей. Еще пара лет и в одессах станет то же самое. Причем как с мусорным новостроем из шлакоблоков, так и с сталинками с прогнившей канализацией и чердаками-сральнями-кладбищами голубей и подвалами бомжей

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции