Новости Одессы и Одесской области

Міністерство закордонних справ радить українцям не виїжджати за кордон без нагальної потреби

Міністерство закордонних справ радить українцям не виїжджати за кордон без нагальної потреби

Міністерство закордонних справ у зв’язку з поширенням коронавірусу радить українцям при будь-якій поїздці за кордон добре зважити, чи вона є конче необхідною.

Про це на брифінгу у середу, 11 березня, Державний секретар МЗС Андрій Заяць, повідомляє Укрінформ.

— Загалом ситуація у світі дуже динамічно розвивається, тому загальний заклик, який Міністерство закордонних справ адресує громадянам України — добре зважити при будь-якій поїздці за кордон, чи вона є конче необхідною, і тоді приймати остаточне рішення, — сказав Заяць.

Він зазначив, що МЗС продовжує моніторинг ситуації в іноземних державах та інформувати про це громадян України, які там перебувають або планують закордонні подорожі.

У цьому контексті Заяць нагадав, що міністерство протягом останніх 48 годин видало рекомендації утриматися від поїздок до Італії у зв’язку з поширенням коронавірусу та Ізраїлю, який запровадив 14-денний карантин для своїх громадян після повернення з-за кордону та іноземців при в’їзді в країну.

— Кожний іноземець, який приїздить в країну, має документально довести наявність місця проживання — готелю або іншого помешкання, де він може 14 днів перебувати в самоізоляції, — акцентував держсекретар МЗС.

Він також нагадав про необхідність мати медичну страховку при виїзді за кордон.

Фото: УНІАН

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции