Новости Одессы и Одесской области

Як Французький бульвар знищують ремонтом (ФОТО; ВИДЕО)

Як Французький бульвар знищують ремонтомЗамість просілої бруківки на Французькому бульварі чомусь з’являються латки з чогось, що приблизно нагадує асфальт.

Куди вивозиться каміння — незрозуміло. Іноді його лишають на узбіччі — хоч на дачу забирай. Виглядає негарно. До того ж, це натяк на те, що з часом затишний бульвар буде перетворено на автостраду, пише www.happymisto.od.ua.

Бруківка на Французькому йде хвилями щоразу після сильних дощів або снігу. По-перше, на бульварі майже немає стоків. Вода звідусіль просякає під бруківку і розмочує ґрунт.  По-друге, тут постійно їздять вантажівки, які обслуговують будівництво елітних комплексів з видом на море. Якби не це, без щорічних ремонтів можна було б обійтися.

Водіям постійні негаразди на Французькому набридають. Чим далі, тим охочіше вони підтримають асфальтове покриття. Представники влади, у тому числі й керівники міського та обласного управлінь охорони пам’яток, переконують, що будівництво висотного житла в історичному ареалі, а також розширення деяких вулиць — справа неминуча.

Так, неминуча. Це як підливати бензин у пожежу і примовляти: «Цей будинок все одно згорить повністю». До речі, роботи на бульварі фінансуються з бюджету. А бюджет у нашій розкішній Одесі не такий уже й великий. У переліку на одного городянина він менший, ніж у будь-якому місті України з населенням понад півмільйона.

 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции