Новости Одессы и Одесской области

В Одесі відбулась урочиста церемонія по прощання командувача Південного ОК з особовим складом з’єднання та бойовим прапором

Південне ОКВ Одесі командувач Південного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Петро Литвин під час урочистої церемонії попрощався з особовим складом з’єднання та бойовим прапором Одеського ордена Червоного прапору військового округу у зв’язку з відбуттям до нового місця служби.

Захід проводився у дворі штабу Південного оперативного командування. Звертаючись до особового складу, генерал-лейтенант Петро Литвин повідомив, що згідно з наказом Міністра оборони України він призначений командувачем 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

Генерал-лейтенант Петро Литвин подякував колективу оперативного командування за спільну роботу, стійкість та наполегливість у вирішенні складних завдань, побажав усім міцного здоров’я сімейного затишку та успішної військової кар’єри.

— Досвід, здобутий за майже п’ять років управління Південним оперативним командуванням, безперечно, стане в нагоді на новому місці служби, –наголосив  новопризначений  командувач 8-го армійського корпусу. – Я з глибокою повагою та вдячністю ставлюсь до усіх, з ким мені довелось попрацювати в цей період, до наших здобутків та досягнень на ниві забезпечення обороноздатності країни та допомоги місцевому населенню у критичних ситуаціях.

Після звернення до особового складу генерал-лейтенант Петро Литвин попрощався з бойовим прапором Одеського ордена Червоного прапору військового округу, правонаступником якого є Південне оперативне командування.

Від імені колективу з’єднання з призначенням на нову посаду колишнього командувача Південного ОК привітав голова ради офіцерів командування генерал-майор Олександр Розмазнін.Від імені колективу з’єднання з призначенням на нову посаду колишнього командувача Південного ОК привітав голова ради офіцерів командування генерал-майор Олександр Розмазнін.

Провожаючи свого командувача до нового місця служби, військовослужбовці управління та Роти почесної варти Південного оперативного командування пройшли урочистим маршем.

 

Південне ОКПівденне ОК

 

 

 

 

 

Володимир Віват

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции