Новини Одеси та Одеської області

Бронезахист для ЗСУ: яку броню вибрати 

Бронезахист для ЗСУ: яку броню вибрати 

Потрапляючи на військову службу, людина стикається з безліччю небезпек, тому вкрай важливо зібрати комплект бронезахисту, який зможе зберегти їй життя та здоров’я у різних умовах. З яких елементів він складатиметься, залежить від завдань, поставлених перед бійцем.

Основні компоненти захисної амуніції — шолом та бронежилет. За потреби їх доповнюють блоками, які захищають шию, поперек, пах, тулуб по боках. Якщо ви маєте намір купити бронежилет ЗСУ або інший тактичний захист, вибирайте все необхідне в інтернет-магазині SPECPROM. У каталозі представлений широкий вибір екіпіровки, спорядження та інших товарів для військових.

Які види бронезахисту пропонують виробники

Оскільки загрози бувають різними, захист має бути відповідним до них. Виділяють дві великі категорії бронезахисту для військових:

  • м’яка;
  • тверда.

До першої категорії входять вироби з більш легкого та гнучкого матеріалу, як-от надвисокомолекулярний поліетилен. Він здатний захистити від куль невеликого калібру та уламків, залишаючись при цьому легким та зручним в експлуатації.

Жорсткий захист призначений для серйозніших завдань. Наприклад, для захисту від великих куль та уламків. Усередині таких бронежилетів знаходяться плити — металеві або керамічні. Вони міцні, але при цьому більше важать, тому менш зручні та уповільнюють швидкість руху бійця.

Яку броню використовувати — залежить від обставин і поставлених завдань, тому краще, аби в запасі було кілька варіантів, які можна чергувати, підлаштовуючись під ситуацію.

В яких умовах актуальна полегшена броня, а за яких — важка

Залежно від виду виконуваних завдань, бійці вибирають відповідний бронезахист. А саме:

  • полегшені бронежилети з можливістю заміни плит, а також шоломи з додатковим захистом потилиці та вух зручні для піхотинців;
  • броник із захистом шиї та спеціальним фартухом потрібен артилеристам, адже вони більше за інших страждають від шрапнелі та уламків, що летять в них, а також операторам БПЛА;
  • представникам груп спеціального призначення зручні в експлуатації шоломи з вирізом, що дозволяють користуватися активними навушниками.

Тим же, хто займається розвідкою, захист забезпечать бронежилети з керамічними плитами, які здатні витримати удари від куль, випущених з гвинтівки.

Шукаєте тактичні броники, шоломи та іншу амуніцію — все необхідне є в інтернет-магазині SPECPROM.

Заходьте на сайт, дивіться каталог, вибирайте те, що вам потрібно, замовляйте товари онлайн або телефоном та отримуйте сучасну якісну продукцію від надійних виробників.

*На правах реклами

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції