Новини Одеси та Одеської області

Як купувати та продавати на ОЛХ з допомогою доставки?

Як купувати та продавати на ОЛХ з допомогою доставки?

Доставка OLX — це сучасний і зручний сервіс, який допомагає продавати та купувати товари й речі без ризику обману. Схема його роботи нагадує післяплату. Продавець відправляє товар, покупець отримує його у відділі Нової Пошти, оглядає, і лише після того вирішує виплачувати гроші або ні.

Давайте детальніше розглянемо, олх доставка як працює, і наскільки цей сервіс є зручним для користувачів.

Особливості продажів з використанням сервісу

Функціонує цей вид доставки лише в межах сервісу OLX. Процедура продажу купівлі передбачає виконання деяких етапів, а саме:

  • продавець розміщує оголошення про продаж на порталі OLX, функція доставки при цьому підключається автоматично;
  • потенційний покупець, якого зацікавило це оголошення, має натиснути кнопку купити з доставкою та вказати особисті дані, гроші при цьому на рахунок продавця не зараховуються;
  • протягом наступних 48 годин реалізатор має підтвердити факт продажу товару — він вказує номер своєї банківської карти, куди будуть зараховані гроші;
  • відправка товару замовнику — здійснюється протягом трьох днів, передбачаючи формування електронної накладної;
  • отримання покупцем товару та внесення оплати у разі його покупки.

Гроші мають надійти на карту продавця протягом двох годин після отримання товару. Покупець при цьому не ризикує своїми грошима, як у випадку з передоплатою.

Інші важливі питання OLX доставки

Формування ціни за послугу передбачає декілька важливих факторів. Водночас враховується вага товару, його габарити та віддаленість доставки в межах міста чи області або по Україні. При тому необхідно знати деякі обмеження:

  • вага товару не має бути більшою за 30 кг;
  • ціна товару варіюється від 30 до 24 799 грн;
  • OLX доставку неможливо обрати для деяких категорій будівельних матеріалів, товарів для дому, металопрокату, харчових продуктів, тварин, транспортних засобів.

Повний перелік товарів, які не підлягають OLX доставці, можна знайти на сайті сервісу.

Для транзакції використовуються лише карти українських банків, а картки оформлені на ФОП, заборонені. У якості основної валюти застосовується гривня. Платежі внесені шляхом кредитних лімітів, часто передбачають додаткову банківську комісію. Про неї бажано уточнити завчасно.

Цифрові технології багато в чому полегшують обмін товарами, їх покупку та продаж. Доставка OLX не передбачає необхідності зустрічатися продавцю з покупцем — достатньо лише довіряти цій службі.


*на правах реклами

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції