Новини Одеси та Одеської області

Де в Одесі культурно відпочити: топ п’ять подій вихідних 4-5 листопада 

Де в Одесі культурно відпочити: топ п’ять подій вихідних 4-5 листопада 

Листопад запрошує в теплі обійми театральних та концертних залів. В Одесі зазвичай немає проблем, куди сходити, але відкриття нових локацій – це завжди свято та ще один крок вперед. Тож, якщо ви ще не були на малій сцені театру Музкомедії, саме час туди завітати. Також нагадують про себе чарівна органна зала на Пастера, 62 в будівлі Євангельської реформаторської пресвітеріанської церкви та відкритий простір в Замку Монстрів на Французькому бульварі. Життя продовжується і воно прекрасне, яким би важким воно не було. 

  • 4-5 листопада, з 12:00  – Благодійний Halloween Фестиваль в Замку Монстрів Деталі 

Головний Одеський сімейний фестиваль їжі та хендмейду – «Одеса Мама» представляє Halloween Фестиваль. В програмі: фуд-корти, тематичні декорації у стилі Halloween, виставка хендмейдів, крафтові продукти. На дітей чекають інтерактивні розваги та майстер-класи.

Хеловін

Ви потрапите на День Відкритих Дверей у знамениту школу відьом, перевертнів, та іншої нечисті – Невермор! Монстри на ходулях відкриють двері до шкільної ярмарки, де на маленьких гостей чекає безліч розваг. Чаклунський стіл перевтілень зробить найстрашніший аквагрим. Будинок павука допоможе кожному створити маленьку чорну домашню тваринку, а головна відьма школи навчить робити монстра-лизуна! Наприкінці вечірки відбудеться розіграш від таємного гостя, та фотосесія з усіма героями заходу!

Венздей

  • 4 листопада 18:00  —  Не сподіваючись на мрію. Театр Музкомедії Купити квитки

Шановні театрали! А ви вже бачили нову Сцену «на висоті» в Театрі музичної комедії? А прем’єрну ліричну комедію «Не сподіваючись на мрію»?

Не сподіваючись на мрію проходило життя Надії, яка, схоже, змирилася зі становищем старої діви і все своє життя заповнювала турботами про хвору матір, Любов Іванівну, поки одного разу напередодні Нового року в їх квартирі не пролунав дзвінок зовсім незнайомого чоловіка…

На висоті

  • 5 листопада 16:00 — Моя чарівна леді та Привид опери. Євангельська реформатська церква Більше 

Блискавична програма в унікальному залі. На вас чекає захоплююча програма – найяскравіші фрагменти з всесвітньо відомих мюзиклів ХХ століття в органно-вокальному виконанні. За пультом – автор аранжувань для органа – Заслужена діячка естрадного мистецтва України Олена Удрас

 Співає – Народна артистка України Ольга Оганезова. Ведуча – майстер художнього слова, актриса Одеського Драматичного театру Олена Шаврук

опера

  • 5 листопада 18:00 —  В неділю рано зілля копала. Український театр Квитки 

Прем’єрний показ вистави режисера Олександра Самусенка. Українська класика, що заграла новими фарбами: сучасна, музикальна, пристрасна, у бездоганному виконанні акторів Театру Василька. Вистава, подивится яку їдуть глядачі з інших міст України!

Вистава

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції