Новини Одеси та Одеської області

Головні культурні події цього року у столиці України

Головні культурні події цього року у столиці України

У цьому році жителі та гості Києва мають змогу відвідати безліч заходів для культурного відпочинку. У складний час дуже важливо для ментального здоров’я давати собі змогу відпочити та отримати приємні враження, емоційне розвантаження.

Дізнатися актуальну інформацію про культові події пропонує афіша Києва.

Благодійні заходи

У переддень Дня Незалежності України відбудеться благодійний концерт Дизель Шоу. Його можна відвідати з 18 по 20 серпня. Глядачів очікує неймовірна програма за участю учасників трупи та зірок. Частина коштів, отриманих із продажу квитків, буде передана у благодійну організацію «Дизель Фонд», діяльність якої спрямована на допомогу нашим військовим.

Наприкінці серпня в конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбудеться благодійна вечеря, у якій візьмуть участь Олександр Пономарьов та Михайло Хома, більше відомий як Dzidzio. Ведучий заходу — Юрій Горбунов. Частина прибутку, отриманого з продажу квитків, йтиме на допомогу ЗСУ та вимушено переміщеним особам.

Вистави у Києві

Можна відвідати такі спектаклі:

  1. Вистава «Шафа» від балетної трупи Freedom Ballet. Відбудеться у першій половині серпня цього року. 14 талановитих виконавців вразять глядачів танцем, сповненим пристрасті, драматичності та емоційності. Кожен виступ цих танцюристів — це незрівнянне поєднання музики, пластичних рухів та гри світла. Познайомитися з їхньою творчістю можна у Жовтневому палаці.
  2. Травесті-комедія «Мегери» за мотивами п’єси «Горгони». Відбудеться в МЦКМ наприкінці останнього місяця літа. У головних ролях: Олексій Вертинський та Артем Ємцов. Глядачі спостерігатимуть за запеклим протистоянням двох актрис, які вже пішли у відставку, але продовжують люто ненавидіти одна одну. Під час перегляду цієї вистави гостям буде важко стримати сміх, адже суперечки цих жінок супроводжуються тонким сарказмом.

Концертна програма

Познайомитися з творчістю київського неосоул-гурту Adam можна буде 25 серпня у дворику МЦКМ. Учасники колективу у супроводі різних музичних інструментів виконають пісні «Лише для нас», «Танцюй зі мною повільно» та інші свої хіти.

Послухати пісні нового альбому одеського гурту White Ward і насолодитися звучанням пост-блек-металу вдасться в середині вересня. Виступ відбудеться в концертній залі Bell Etage Music Hall.

На початку зими у Stereo Plaza очікується концерт за участю популярної української співачки Dorofeeva, на якому спостерігачі зможуть наживо почути «Думи», «Сенси», «Щоб не було» та інші пісні виконавці.

Квитки на культові події в столиці

Замовити квитки на культурні заходи за приємною ціною можна на сайті Concert.ua. Користувачі мають можливість ознайомитися детальною інформацією щодо кожної події та уточнити потрібні деталі, зателефонувавши менеджерам за одним з номерів телефону, зазначених на сайті.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції