Новини Одеси та Одеської області

Магнітні бурі: якою буде космічна погода 27 липня

Магнітні бурі: якою буде космічна погода 27 липня

Сьогодні, 27 липня, вчені Одеської обсерваторії Радіоастрономічного інституту НАН України прогнозують спокійну геомагнітну обстановку.

Вчені зі США повідомляють, що магнітосфера Землі буде у збудженому стані, але при цьому істотних магнітних бур не очікується. Протягом останніх 24 годин сонячна активність була на помірному рівні.

Магнітні бурі – це збурення геомагнітного поля Землі з різною тривалістю та інтенсивністю. Вони пов’язані із потоками заряджених частинок, які викидає Сонце. Магнітні бурі можуть викликати перебої в роботі зв’язку, а також впливати на самопочуття літніх та метеозалежних людей.

У липні було кілька потужних магнітних бур. Цього місяця на нас чекає ще один день, 28 липня, з підвищеною геомагнітною активністю та періодами штормової космічної погоди.

У дні магнітних бур метеозалежним людям слід приділяти особливу увагу своєму здоров’ю. Також геомагнітні коливання можуть негативно вплинути на стан людей похилого віку, вагітних жінок і тих, хто страждає від гіпертонії та хвороб серця та судин. Вони можуть відчувати головний біль, запаморочення, нудоту, дратівливість, біль у м’язах.

Тим часом у людей, які раніше не відчували на собі вплив магнітних бур, здоров’я може погіршитися трохи або такі дні пройдуть і зовсім не помітно.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції