Новини Одеси та Одеської області

Магнітні бурі: чи турбуватися за здоров’я 17 червня?

Магнітні бурі: чи турбуватися за здоров’я 17 червня?

Спалахи на Сонці або, як ще їх називають, магнітні бурі, особливо потужні, дуже впливають на живі організми на Землі і можуть негативно вплинути на наш стан. І тому так важливо знати прогноз, особливо метеозалежним та літнім людям.

За даними Одеської обсерваторії Радіоастрономічного інституту НАН України, сьогодні, 17 червня, очікується підвищена геомагнітна активність, можливі періоди штормової космічної погоди.

Так що метеозалежним людям і власникам хронічних хвороб (а саме вони – у групі ризику) розслаблятися все ж таки не варто: по можливості уникайте важких навантажень, як фізичних, так і психічних, і тримайте під рукою ліки проти підвищеного тиску і головного болю.

Разом з тим не слід забувати, що у людей, які раніше не відчували на собі вплив магнітних бур, здоров’я може погіршитися трохи або такі дні пройдуть непомітно.

Щоб безнапасно пережити магнітні бурі, лікарі радять нормально висипатися, добре та правильно харчуватися, не перевантажувати організм фізичними та емоційними навантаженнями, дихати свіжим повітрям, пити більше рідини та повноцінно відпочивати.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції