Новини Одеси та Одеської області

Як правильно підібрати косметику для обличчя самостійно?

Як правильно підібрати косметику для обличчя самостійно?

Як вибрати косметику для обличчя, яка повністю відповідатиме потребам саме вашої шкіри? І на що звертати увагу насамперед?

Як підібрати доглядову косметику для обличчя: ТОП-5 корисних порад

Молода, здорова та красива шкіра – результат комплексного догляду. Шкіра потребує внутрішнього харчування у вигляді достатньої кількості води та повноцінного раціону, наповненого необхідними нутрієнтами. Однак цього недостатньо, якщо не відбувається якісного очищення, зволоження та тонізації ззовні.

Рада 1. Віддавайте перевагу засобу з унікальними сучасними формулами

Сучасна косметологія розвивається швидкими кроками. І слід відстежувати основні тенденції, щоб знати про нові ефективні компоненти. Сьогодні якісні доглядові засоби найчастіше посилюють такими інноваційними компонентами як пептиди, ретинол, екстракт стовбурових клітин тощо. А деякі бренди йдуть ще далі і використовують у своїй формулі своїх продуктів воду фулерену, наприклад.

Таким чином вдається створити догляд, який може похвалитися:

  • потужними антиоксидантними властивостями;
  • здатністю ефективно гальмувати процеси старіння;
  • ефективність у лікуванні акне, боротьбі з вуграми та шкірними висипаннями;
  • позитивним впливом на тургор шкіри та її колір.,

Рада 2. Віддайте перевагу натуральному складу

Часи косметики з силіконами чи бентонітом уже минули. Не слід орієнтуватися на дешевий та низькосортний мас-маркет. Популярні бренди, звісно, обіцяють відмінні результати за невисоку ціну. Проте низькоякісний та небезпечний склад косметики дає нетривалий тимчасовий ефект. Після якого на вас чекає ще більш жалюгідний стан шкіри, ніж до початку користування косметикою із синтетичним складом. Зробіть свій вибір на користь органічної продукції – і так ви зможете забезпечити шкірі природний догляд.

Рада 3. Вивчіть упаковку

Недостатньо знати перелік шкідливих компонентів у складі косметичних засобів. Ще слід вміти розпізнавати, чи ця натуральна косметика буде корисною і ефективною саме у вашому випадку. Що потрібно знати про особливості маркування? Усі інгредієнти вказані в порядку їх зменшення. Якщо заявлені фруктові кислоти чи пептиди стоять останніми у переліку, ефективність таких засобів фактично нульова.

Рада 4. Враховуйте потреби типу шкіри та її віку

Суху – живимо та зволожуємо, жирну – нормалізуємо, схилу до акне – заспокоюємо та лікуємо. Кошти повинні діяти на користь вашої дерми, закривати її потреби та враховувати індивідуальні особливості.

Багато жінок намагаються діяти на випередження у питанні старіння епідермісу та з 30 років вводити у свій догляд кошти, розраховані на шкіру 45+. Ефект у цьому випадку досягається зворотний – ви лише шкодите своїй красі та молодості. Повірте, у цьому випадку ви собі лише шкодите. Ізраїльська косметика для обличчя https://hbdeadsea.com.ua/uhod-za-litsom розробляється з урахуванням вікових особливостей шкіри, вибирати її потрібно суворо відповідно до поточним віком, без профілактики.

Рада 5. Ефект синергії

Відповідаючи на питання, як правильно підібрати косметику для обличчя, потрібно не забувати і про те, що всі косметичні засоби мають бути сусідами однієї лінійки продуктів. Простіше кажучи, сироватку, есенцію, крем та молочко чи лосьйон потрібно вибирати одного й того самого бренду. Це тому, що косметичні формули розробляються з позиції “накопичувального ефекту”. Тобто тільки сукупне використання продуктів одного бренду дозволить досягти бажаного результату.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції