Новини Одеси та Одеської області

На трасі Одеса-Южний знайшли готовий до стрільби гранатомет

На трасі Одеса-Южний знайшли готовий до стрільби гранатомет

14 квітня РПГ-22 у зведеному стані знайшли та вилучили з місця виявлення під Одесою та знищили на полігоні.

Військовий аналітик Віктор Босняк вважає, що знайдений гранатомет на трасі може бути схованою російських диверсантів, які хотіли вразити з нього військову техніку ЗСУ.

“Мені здається, що знайшли “закладку” для російських диверсантів: важке озброєння за наявності агентури на місці зазвичай з собою не тягають, його заздалегідь ховають здешні “друзі”. Траса, де знайшли – одна з тих, якою перекидали у критичний момент сили та кошти на миколаївський напрямок”, – так прокоментував аналітик виявлення небезпечної знахідки.

Віктор Босняк вважає, схов зробили незадовго до 24 лютого 2022 року. Потім російські диверсанти мали її знайти і використовувати проти Збройних сил України.

Але ворог так і не скористався своєю зброєю, тому рашистів зупинили далеко від Одеси. Сховок виявився нікому не потрібним. Експерт вважає, що подібних закладок на території Одеської області можуть сотні.

Раніше “Одеське Життя” розповідало про знищення рік тому флагмана російського Чорноморського флоту крейсера “Москва”. Чим і як ЗСУ змогли знищити найбільший військовий корабель на Чорному морі.

Ще на тему:

Фото ілюстративне

 

 

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції