Новини Одеси та Одеської області

Прогноз космічної погоди: чи будуть магнітні бурі 29 січня?

Прогноз космічної погоди: чи будуть магнітні бурі 29 січня?

За даними Одеської обсерваторії Радіоастрономічного інституту НАН України, сьогодні, в неділю, 29 січня 2023 року, геомагнітна обстановка обіцяє бути спокійною – магнітних бур не очікується.

Очікується, що в неділю геомагнітне поле буде спокійним.. Сонячна активність, ймовірно, буде низькою, зазначає сайт meteoprog.com.

За прогнозами, у січні сильних магнітних бур не буде. А ось на початку лютого на нас чекає кілька досить потужних геомагнітних сплесків. Попередньо перша така буря очікується 5 лютого.

Магнітні бурі – це збурення геомагнітного поля Землі, які можуть тривати від кількох годин до кількох днів. Вони можуть негативно впливати на здоров’я людей. Водночас на кожну людину магнітні бурі впливають по-різному: у когось можуть викликати лише пригнічений настрій чи мігрень, а у когось можуть загостритись хронічні хвороби.

Щоб захиститись від негативного впливу магнітних бур, необхідно утриматися від вживання кофеїну чаю або кави, що його містять, замінивши їх трав’яними чаями або настойками.

Крім того, необхідно заздалегідь зробити ревізію домашньої аптечки, перевірити, чи є ліки від загострення хронічних захворювань;

Також не слід забувати про здоровий спосіб життя: гуляти на свіжому повітрі, дотримуватися правил здорового харчування, повноцінно відпочивати та спати вночі, по можливості уникати фізичних навантажень та стресів.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції