Новини Одеси та Одеської області

Двоярусне ліжко в Одесі: особливості та доставка

Двоярусне ліжко в Одесі: особливості та доставка

Подібне рішення економить квадратні метри в маленьких квартирах та житлових будинках, дозволяючи організувати при цьому якісне та зручне спальне місце для кожної дитини.

Двоярусне ліжко в Одесі, яке можна підібрати на сайті https://liberi-kids.com.ua/detskaya-mebel//dvuhyarusnye/, найбільш популярним видом спального місця для дітей. А все завдяки функціональності, компактності, можливості встановлення навіть у невеликих спальнях, де мешкають дві дитини.

Особливості та переваги двоярусних ліжок

Головна особливість та перевага ліжка у два яруси – можливість монтажу у приміщеннях з маленькими габаритами.

До плюсів ліжка в два яруси відносять:

  1. Зручність: незважаючи на незвичайні форми, спальне місце має стандартні розміри, що підходять для дітей різного віку, може бути оснащене ліжечком для малюків або двома повноцінними зонами для сну.
  2. Оригінальність: ліжка в два яруси більш оригінальні на вигляд, ніж базові одномісні вироби. Крім естетики та можливості яскраво прикрасити інтер’єр дитячої кімнати, ліжка стануть місцем для ігор та реалізації дитини.
  3. Економія: якщо в будинку є дві дитини – економія коштів не буде зайвою. Два одноярусні ліжка обійдуться набагато дорожче, ніж один на два яруси, вартість якого залежить від особливостей комплектації та складання.

Ще один плюс – наявність широкого модельного ряду двоярусних ліжок. Можна підібрати дитині як модель з приставними, так і більш функціональними сходами для підйому. Меблеві фабрики пропонують ліжка-трансформери, вироби з скриньками та полицями для зберігання дитячих речей, іграшок, спального приладдя.

Де купити двоярусне ліжко в Одесі з доставкою

Якщо ви знаходитесь в пошуку якісного виробу для дитячого сну – зверніть увагу на інтернет-магазин меблів Liberi, що представляє унікальні моделі від провідних брендів.

Магазин пропонує до уваги клієнтів дитячі меблі елітного класу, де можна відшукати як готові моделі, так і вироби, розміри та кольорова гама яких підбирається на замовлення.

Представлені в каталозі меблі виготовляються з натурального деревного масиву, МДФ або ЛДСП з якісною постобробкою та фарбуванням.

А для клієнтів діє безкоштовна доставка за допомогою Укрпошти, Нової Пошти, Інтайму та Делівері.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції