Новини Одеси та Одеської області

Як минула ніч в Одесі: симфонія тривог та казки про біологічну зброю

Як минула ніч в Одесі: симфонія тривог та казки про біологічну зброю

Минулої доби, включаючи ніч, пройшли в Одесі під звуки повітряних тривог. На щастя, без обстрілу. А ось інформаційна атака була – рашистам примарилася в Одесі біологічна зброя.

Про це розповів речник керівника Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

За словами представника ОВА, сили оборони тримають ситуацію повністю під контролем. На південному напрямку йде дуже важка, але продуктивна та ефективна робота Збройних сил України. Але слід пам’ятати про режим інформаційної тиші. Хоча вже можна сказати, що за добу наші знищили кілька танків, кілька сотень рашистів і ці успіхи буде продовжено.

Але ракетна загроза для Одеси залишається дуже високою. Джерела ракетних ударів – це й активність ворожої авіації та територія тимчасово окупованого Криму та кілька кораблів-ракетоносіїв ракет типу «Калібр» у Чорному морі.

Розповів Сергій Братчук і про черговий російський фейк про Одесу:

Я сподіваюся, що ви вже посміялися з чергової невдалої інформації, яку поширило російське міністерство ганьби (у себе вони його називають міністерством оборони). Що нібито в Одесі в лабораторіях готували біологічну зброю і передали до Сполучених штатів Америки.

Це не єдине, чим нас закидають, і будуть закидати далі, в тому числі і фейками з нашого внутрішнього життя. Тому давайте будемо уважними, будемо і єдиними і реагуватимемо на ті повідомлення, які дійсно відповідають істині.

Читайте також: Війна, день 193-й – що відбувається на фронті

Колаж: канал “24”

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції