Новини Одеси та Одеської області

Ніч під «музику» тривог та успіхи на Південному фронті: як справи в Одеській області на ранок 8 серпня

Ніч під «музику» тривог та успіхи на Південному фронті: як справи в Одеській області на ранок 8 серпня

Ніч на понеділок, 8 серпня 2022 року, пройшла в Одесі та Одеській області під « музику» сигналів повітряної тривоги. Ворог не залишає спроб атакувати наш регіон з повітря як з території окупованого Криму, так і утримуючи в Чорному морі кілька кораблів-ракетоносіїв, які несуть на борту ракети оператино-тактичного рівня морського базування типу «Калібр».

Про це заявив у ранковому зверненні до мешканців області речник Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Братчук.

Спікер ОВА нагадує: під час війни немає навчальних тривог, і тому ігнорувати сигнал тривоги годі було.

Також Братчук нагадує: наші сили оборони продовжують виконувати бойові завдання, а заходи щодо бойової підготовки відбуваються як вдень, так і вночі.

Крім того, можна порадіти за Південний напрямок, де Збройні сили України знищили два ворожі опорні пункти та склад із боєприпасами.

Крім цього, представник ОВА нагадав, що сьогодні до «зернового коридору», можливо, підключиться порт Південний.

«Не забувайте: ніхто не збирається відкривати акваторію наших портів. Є позначений чіткий маршрут, маршрут безпечний, яким йде на експорт українське зерно. Все під контролем»,

– запевнив Братчук.

Раніше спікер спікер Одеський ОВА спростував черговий фейк – про нібито майбутній наступ на Одесу та область та евакуацію населення.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції