Новини Одеси та Одеської області

На Одещині пройдуть навчання СБУ: чого чекати жителям?

На Одещині пройдуть навчання СБУ: чого чекати жителям?

З сьогоднішнього дня, 15 лютого 2022 року, координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України (СБУ) на Одещині розпочинає в регіоні багатоетапні контрдиверсійні навчання.

Як повідомляє прес-центр відомства, тренування триватимуть до початку березня на всій території Одеської області.

За інформацією СБУ, метою навчань є «удосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, перевірка ефективності напрацьованих алгоритмів захисту об’єктів підвищеної небезпеки та ключових державних об’єктів, стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури, електроенергетики та транспортної системи, військових об’єктів, а також виявлення та знешкодження умовних диверсійних груп».

Місцевих жителів просять із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців і мати при собі документи, що посвідчують особу.

У зв’язку з тим що навчання відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних, з використанням спеціальної техніки та озброєння, на окремих територіях області можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, огляд автомашин.

Крім того, мешканцям Одеської області нагадують про необхідність залишатися пильними і, помітивши підозрілих осіб, які виказують необґрунтований інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, адміністративних будівель і, до того ж, ведуть фото- або відеозйомку або безпілотники, які використовують для фото- та відеофіксації, негайно повідомляти про це до управління СБУ в Одеській області за телефоном (048) 725-33-23 або електронною поштою [email protected].

Раніше одеських водіїв попередили про можливі додаткові перевірки автомобілів.

Читайте також:

Фото прес-служби СБУ

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції