Новости Одессы и Одесской области

Визначено, де живуть найщасливіші люди у країнах Європи

Визначено, де живуть найщасливіші люди у країнах Європи

В середньому, відсоток щасливих людей у країнах Євросоюзу становить 62%.

Згідно так званому «індексу щастя», опублікованому в четвер, 7 листопада, Євростатом, найщасливіші люди в Євросоюзі живуть в Бельгії, Нідерландах, Австрії та Фінляндії.

У всіх чотирьох країнах показник тих, які затверджують, що відчувають себе весь час або більшу частину часу протягом останніх чотирьох тижнів щасливими, склав 76% від опитаних. Далі в списку йдуть Люксембург (74% щасливих людей), Іспанія (72%) і Данія (70%). В середньому відсоток щасливих людей в ЄС становить 62%. У Німеччині цей показник залишається на рівні 65%.

Найнижчі показники щастя зафіксовані в Латвії (31% людей повідомив, що щасливі), Болгарії (35%), Хорватії (42%), Литві (45%), Греції та Румунії (по 46%). При цьому найбільш високий відсоток людей, які заявили, що щасливі весь час, зафіксований в Іспанії — 29%, а в Латвії майже стільки ж, 28% опитаних, повідомили, що за останні 4 тижні жодного разу не відчували почуття щастя або зовсім рідко.

У порівнянні з 2013 роком частка щасливих людей в ЄС збільшилася більш ніж на два відсотки. При опитуванні респонденти могли вибрати наступні варіанти відповіді про те, як часто вони відчувають почуття щастя: «весь час», «більшу частину часу», «іноді», «зовсім рідко» або «ні разу».

Фото: slovoproslovo.info

 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции