Новости Одессы и Одесской области

В Одесі затримали громадянина Польщі, якого розшукував Інтерпол

В Одесі затримали громадянина Польщі, якого розшукував Інтерпол

Під час проведення оперативних заходів в Одесі працівники внутрішньої безпеки НПУ затримали чоловіка, який виявився громадянином Польщі.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Крім того, іноземець перебуває у міжнародному розшуку. На батьківщині поляк займався шахрайством та підробкою документів.

Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, працюючи в межах одного з кримінальних проваджень, затримали 39-річного чоловіка. При перевірці його анкетних даних було встановлено, що особа перебуває у міжнародному розшуку за Інтерполом Республікою Польща з 2017 року.

У своїй країні поляк був викритий правоохоронними органами у шахрайських діях та займався підробкою офіційних документів, за що суд постановив взяти його під варту. Однак, зловмисникові вдалося не лише уникнути арешту, а й опинитися в сусідній державі.

Під час огляду оперативники УДВБ НПУ виявили і вилучили в іноземця два паспорти громадянина Ізраїлю, один з яких — з явними ознаками підробки: фото справжнє, але чужі анкетні дані. А також — водійські посвідчення, видані в Республіках Польща та Молдова на його ім’я.

На теперішній час чоловіка затримано та доставлено до відділу поліції. В подальшому розшукуваного буде поміщено до СІЗО, поки триватимуть заходи підготовки до екстрадиції його на батьківщину.

Фото: Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции