Новости Одессы и Одесской области

В Одесі нагородили ліквідаторів наслідків пожежі на Троїцькій

В Одесі нагородили ліквідаторів наслідків пожежі на Троїцькій

Вчора, 25 серпня, з нагоди святкування Дня Незалежності України, Одеський міський голова Геннадій Труханов вручив почесні нагороди співробітникам міських комунальних підприємств, які брали активну участь у ліквідації наслідків пожежі на вул. Троїцькій, 25.

Про це повідомила пресслужба Одеської міськради.

З перших хвилин пожежі співробітники комунальних підприємств мерії прийшли на допомогу рятувальникам для запобігання поширенню та ліквідації вогню, допомагали евакуювати людей з палаючої і прилеглих будівель, займалися екстреним відключенням будинків від електро- та газопостачання. На місце трагедії прибуло 9 вишок комунальних підприємств, які здійснювали підйом співробітників ДСНС на висоту для порятунку людей, гасіння пожежі, а також необхідне по ситуації підрізування дерев і виконання інших завдань.

Цілодобово чергували і співробітники департаменту муніципальної безпеки, допомагаючи Нацполіції в забезпеченні правопорядку на місці трагедії і рятувальникам у пошуковій операції.


Трагедія сталася 4 грудня 2019 року. У будівлі на Троїцькій, 25 розташовувалися коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Міністерства освіти та науки України й Інститут морської біології Академії наук України. Кількість загиблих досягла 16 осіб: студенти, співробітники коледжу та інституту, а також співробітник ДСНС.

Фото: пресслужба

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции