Новости Одессы и Одесской области

Фільм жахів з Пеннівайзом: у мережі оригінально закликали розвивати санаторій Куяльник (відео)

Фільм жахів з Пеннівайзом: у мережі оригінально закликали розвивати санаторій Куяльник (відео)

Куяльник 2.0 — це проект оновлення та покращення по всім напрямкам. Вже за декілька років санаторій ім. Пирогова стане справжнім символом переродження національного спадку в національний курорт.

Про це повідомляється на офіційній сторінці санаторію у Facebook.

У ролику сучасний Куяльник порівняли із локацією для фільму жахів. Територією здравниці розгулював страхітливий клоун Пеннівайз з кінострічки «Воно», яка була відзнята за мотивами книги Стівена Кінга. Однак автори проєкту «Куяльник 2.0» пропонують берегти та розвивати національний курорт.

https://www.facebook.com/sanatorium.kuyalnik/videos/363480161046565/?__xts__[0]=68.ARBij8iVfjJqMa1V4_8a5AYLvyHI078YCeJDaeEME5qgU1vsY4PyTw9Kg6BWQxm4MpKMpJVbbWgL6L87obrTXyoaxgm2iWbBENmEsS78OfDWso4pMJekfwH0XhAmd2SkLNwKtxML1ttki5-gKtVIj_lHokp6OZRZXxEQ4Ea56eiTZzWeVcyOQcdXrS-b9RRgH5vGeF7EZPm_XaswvH58jD8Ji48g0nyMcUaY51UIWh7tDF6FxOB3qYkeK0nYqpcPJZXHvAaTwMTfsB30IDocZG5StkuJiQfEBdYPL08-PDHxbACR93EEKA1LEevhhjBeLa8k6vubwUaP0wETv0yAxI-87MBcuw8lAktNbhiACTT9LEdMig&__tn__=-R

Протягом багатьох років Куяльник був кращим санаторієм. Спочатку у всій Імперії. Потім в Радянському Союзі. Тепер же «Куяльник» — це не більше, ніж пара крутих локацій для фото, приїжджають в санаторій лише «патріоти» грязьового лікування.

Відвідувачам санаторію пропонують пригадати усі переваги та недоліки перебування у санаторії:

— Наше перше завдання — зрозуміти, тому ми вже запустили опитування серед співробітників і гостей санаторію. І нам неважливо, чи були ви у нас вчора або ще в роки Радянського Союзу. Важливий ваш досвід! Розкажіть про нього максимально докладно, і разом ми зробимо найкращих здравниць України.

Опитування — тут.

Фото: скріншот з відеоролику

 

 

 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции