Новости Одессы и Одесской области

2500 доларів за розробку проєкту землеустрою: на Одещині службовицю сільської ради підозрюють у корупції

2500 доларів за розробку проєкту землеустрою: на Одещині службовицю сільської ради підозрюють у корупції

Жінка мала сприяти подальшому позитивному вирішенню питання про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки.

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Одеської області.

Прокурори обласної прокуратури повідомили про підозру землевпоряднику однієї з сільських рад Ізмаїльського району у скоєні корупційного злочину (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, службовець одержала 2500 доларів США хабара за прийняття заяви та подальше позитивне вирішення питання про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
1 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Alex
Alex
3 лет назад

одержала 2500 доларів США хабара за прийняття заяви та подальше позитивне вирішення питання. А вот интересно сколько лет получат те кто решал «подальше позитивне вирішення питання». Или она останется крайней — стрелочницей. А те кто действительно всё решал — как всегда — «белые и пушистые», мы не приделах.

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции