Новости Одессы и Одесской области

Маркетплейси: нова ера в розвитку торгівлі

Маркетплейси: нова ера в розвитку торгівлі

Повсюдне розвиток систем електронної комерції забезпечується активним розвитком інформаційних технологій, серед яких значне місце належить телекомунікаційним. Системи електронної комерції успішно працюють в мережі і стали альтернативою традиційному бізнесу. Електронна комерція є діяльністю, яка націлена на отримання прибутку з використанням IT-технологій.

Оскільки число продаж в мережі повсюдно зростає, то з'являється все більше інтернет-магазинів, продаючих сторінок в соціальних мережах, стали розвиватися електронні майданчики, які ще називають маркетплейсами. Один із прикладів — торговий майданчик https://avtopro.ua, що став лідером серед ресурсів, що продають автозапчастини в мережі.

  

Історія розвитку майданчика

Ресурс був створений 5 років тому і мав вузьку спеціалізацію. Співпраця продавців зі значним досвідом продажу деталей і програмістів мав на меті створити зрозумілий універсальний каталог. Сьогодні він працює в мережі і дозволяє робити замовлення деталей навіть тим автолюбителям, які мало знайомі з пристроєм автомобіля. Віртуальний каталог є універсальним інструментом продажу, за допомогою якого потенційні покупці мають можливість порівнювати ціни і робити вибір.

Особливість ринку автозапчастин складається в його крайньої заплутаності і величезній кількості деталей. При наявності будь-яких автозапчастин в продажу покупці часто не можуть зробити покупку, так як не знають, чи підійде деталь за ступенем сумісності їх автомобілю.

Споживача цікавить не тільки ціна деталей і, а й їх сумісність. Актуальність подібної інформації складно підтримувати в рамках звичайного інтернет-магазину. Реальний вихід для таких ресурсів — взяти участь в електронному каталозі.

  

Що пропонує продавцям автозапчастин Авто.Про?

Сьогодні місія ресурсу полягає в допомозі учасникам ринку автозапчастин і інших видів бізнесу, пов'язаних з ним. Пропонується об'єднання в одному інформаційному просторі для більш продуктивної співпраці, результатом якого стане розширення продажів і збільшення прибутку.

Всім учасникам майданчика буде забезпечена необхідна бізнесу інформація і сервіс. Крім того вони зможуть оптимізувати свої ресурси.

  

Переваги маркетплейсів

Маркетплейси дозволяють купувати товари за більш вигідними цінами. Це поки новий варіант торгівлі і він відомий ще не всім. Проте, торгові майданчики активно розвиваються в усьому світі. Очікується, що в майбутньому вони витіснять інші ресурси. Головна перевага майданчиків тому, що вони здатні забезпечувати продавцям покупців. Покупці самі приходять на майданчики, так як їм подобається:

  • Широкий асортимент пропозицій;
  • Нижчі ціни;
  • Безпека покупок.

Сучасні користувачі вважають за краще самі вибирати товари, порівнювати їх ціни, розглядати пропозиції від різних виробників і не особливо покладатися на рекламу.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции