Новости Одессы и Одесской области

Як перетворити нещасний випадок на щасливий?

Як перетворити нещасний випадок на щасливий?

Останнім часом, серед українців фіксується особливе зацікавлення можливостями убезпечити своє життя. Сьогодні на державному рівні затверджено обов’язкове страхування транспортних засобів, але не ведеться мова про людину. Насправді ж не тільки наше майно потребує захисту, але й ми особисто. Що ж нам може запропонувати в даному випадку страхова сфера?  

Життя сповнене несподіванок

Ніхто не знає, що його чекає завтра. Звісно, необхідно вірити у світле майбутнє, але при цьому мати приховану подушку безпеки. Її роль ідеально зіграє страхування від нещасних випадків. Звичайно убезпечити від форс-мажорів не може жодна страхова компанія, але їм під силу захистити людину від наслідків таких неприємних несподіванок.

Укласти договір страхування від нещасних випадків за бажанням може кожна людина. При цьому перелік ризиків, які відносяться до цієї категорії страхування досить довгий. Кожен має право скористатися як повним пакетом послуг, так і частковим. Від яких ризиків ви бажаєте себе убезпечити, вирішувати тільки вам.

Вартість полісу від нещасних випадків залежить не тільки від кількості обраних ризиків, але й від вашого віку та професії. Звичайно, для бібліотекаря подібне страхування обійдеться дешевше, ніж для працівника заводу. Хоча, вірогідність того, що перший травмується на відпочинку чи вдома також висока.

А на що сподіватися у відпустці?

На період подорожі в іншу країну вам знадобиться туристичне страхування. Його головна мета – гарантувати безкоштовне надання медичної допомоги за кордоном у разі потреби. Подібний поліс також має декілька видів, в залежності від кількості включених ризиків. При його виборі слід враховувати вид подорожі та країну призначення. Активний відпочинок потребує більш дорогого туристичного поліса із розширеними можливостями, тоді як екскурсійний може обійтися мінімальним пакетом послуг. У Африці небезпек звичайно більше, ніж у країнах Євросоюзу.

У будь-якому разі не слід зневажати свою безпеку, де б ви не перебували. У сучасному світі на нас чатує багато небезпек, передбачити які наперед неможливо. Але, маючи на руках поліс страхування від нещасних випадків, ви можете бути більш впевненим. І у разі настання незгод, страхова компенсація допоможе вам подолати важку ситуацію та зробить нещасний випадок більш щасливим, наскільки це можливо. Дбайте про себе і своїх близьких, адже ніхто це не зробить за вас.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции