Ключові моменти:

  • На Привозі на початку осені зберігається широкий вибір овочів та фруктів;
  • Вартість овочів: картопля 25–35 грн, помідори 25–90 грн, баклажани 30–80 грн;
  • Фрукти: яблука 35-70 грн, виноград 50-160 грн., кавуни 15-20 грн;
  • Яйця – 30–90 грн. за десяток, бринза – 200–270 грн, сир – 100–160 грн;
  • М’ясо: свинина від 200 до 300 грн., яловичина – 130–290 грн;
  • Риба: короп 80-150 грн, судак 150-250 грн, карасі 70-90 грн.

«І все-таки вони червоні!»

Покупатель на Привозе

Біля лотка з овочами-фруктами покупець придивляється до баклажанів:

– А чому ваші сині червоні?

– Які ж вони червоні? Вони фіолетові, як і треба.

– Та ні, червоні, я ж бачу.

Жінка прислухається до діалогу, каже покупцю:

– Та не червоні вони. Он помідори поруч червоні. А сині – як сині. Мабуть, у вас щось з зором. Може, ви дальтонік?

– Не лайтеся. Сам розберуся з продавчинею.

Жінка розгублено:

– Я й не лаялась…

Покупець вибирає баклажани, придивляється до кожного уважно:

– Зважте.

Продавчиня зважує. Покупець розплачується, знов придивляється до баклажанів, що вже придбав:

– І все-таки вони червоні!..

Читайте також: Українізація Привозу: чи потрібні нові вивіски старому ринку (відео)

А що з цінами на початку осені?

Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)

Цены на овощи на Привозе

  • картопля – 25-35 грн;
  • цибуля – 25-35 грн;
  • помідори – 25-90 грн;
  • буряк – 35-50 грн;
  • кабачки – 20-45 грн;
  • огірки – 25-55 грн;
  • солодкий перець – 30-80 грн;
  • баклажани – 30-80 грн;
  • капуста – 30-40 грн;
  • часник – 130-150 грн;
  • морква – 35-50 грн;
  • зелень у пучках – від 5 грн;
  • кукурудза – 10-15 грн (за один качан).

Овощи на Привозе в начале осени

Привоз: цены на овощи

Помидоры-огурцы, цены на рынке в Одессе

Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)

Фрукты на Привозе

  • яблука – 35-70 грн;
  • груші – 50-100 грн;
  • банани – 60-80 грн;
  • грейпфрути – 60-80 грн;
  • гранати – 180-230 грн;
  • лимони – 80-130 грн;
  • виноград – 50-160 грн;
  • хурма – 90-180 грн;
  • апельсини – 60-130 грн;
  • полуниця – 180-220 грн;
  • персики – 50-100 грн;
  • абрикоси – 50-90 грн;
  • сливи – 30-80 грн;
  • кавуни – 15-20 грн.

Арбузы на Привозе

На Привозе: это кукуруза?

Слива на Привозе

Вас зацікавить: Ціни на Новому базарі наприкінці літа: як знайти дешеві помідори?

Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза

Цены на яйца на Привозе

  • яйця (десяток) – 30-90 грн;
  • бринза – 200-270 грн;
  • сир – 100-160 грн.

Ціни на м’ясо на одеському Привозі

Яловичина-телятина

  • задня частина – 250-290 грн;
  • теляча шия – 200-220 грн;
  • ребра – 130-170 грн;
  • антрекот – 180-220 грн.

Привоз: сколько стоит сало?

Одесский Привоз: цены на мясо

Мясо и колбасы на Привозе

Свинина

  • задня частина – 200-230 грн;
  • шия – 280-300 грн;
  • лопатка – 220-250 грн;
  • ребра – 210-220 грн;
  • сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 70-250 грн;
  • сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 100-250 грн.

Ціни на рибу у рибних рядах Привозу

Привоз: цены на рыбу

  • товстолобик – 50-110 грн;
  • карасі – 70-90 грн;
  • лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
  • судак – 150-250 грн;
  • короп – 80-150 грн.

Читайте також та порівнюйте: Ціни на Привозі наприкінці літа: кріп, як той долар.

Фото авторки

Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі