Новини Одеси та Одеської області

Авторозбирання Мерседес в Одесі: вживані запчастини з Європи та Америки

Авторозбирання Мерседес в Одесі: вживані запчастини з Європи та Америки

Кожна деталь автомобіля Мерседес має певний робочий ресурс. Коли він вичерпується, виникає потреба у купівлі нової справної моделі на заміну.

Якщо бюджет обмежений, але якість у пріоритеті, тоді виходом стануть у запчастини для Мерседес в Одесі.

б \у запчастини з Європи та Америки

Переваги придбання оригінальних вживаних запчастин Mercedes в Одесі

Рішення купити деталі може бути досить вигідним. Адже перевірене розбирання Мерседес в Одесі – це можливість придбати якісну заводську деталь за максимально низькою ціною. Крім економії коштів у цьому випадку можна розраховувати на:

  • оптимальне співвідношення ціна-якість;
  • надійність, гарантована оригінальною технологією виробника;
  • повна відповідність технічним вимогам;
  • можливість знайти рідкісні деталі;
  • велика різноманітність моделей.

Крім цього, кожне авторозбирання Мерседес в Одесі дає можливість забезпечити вторинне використання агрегатів, що дозволяє знизити забруднення навколишнього середовища.

Авторозбірка Мерседес в Одесі: Модельний ряд та каталог деталей шроту

Кожне розбирання співпрацює з різними постачальниками, тому асортимент у каталозі відрізняється. Наприклад, розбирання автомобілів Mercedes в Одесі IMCAR пропонує досить широкий вибір.

б \у запчастини з Європи та Америки

У каталозі представлені частини коробок передач, елементи оптики, частини кузова, електричні системи та кабелю, деталі кліматичних систем, складові аудіосистем та навігаційних приладів, а також багато інших виробів.

Як правильно підібрати б/у запчастини на Мерседес?

Для початку потрібне надійне розбирання Mercedes в Одесі. Довіряйте лише перевіреним організаціям, які працюють на ринку не перший рік. Вибравши таку компанію, приступайте до наступного кроку – добору деталі за чітким алгоритмом:

  • визначте точну модель та рік випуску вашого Mercedes (за VIN-кодом або документами на авто);
  • перевірте сумісність (порівняйте каталожний номер з номером вашої оригінальної деталі, а потім переконайтеся, що форма, розміри та кріплення повністю збігаються з вашою);
  • за потреби зверніться до менеджера за допомогою (він допоможе підібрати відповідний варіант з урахуванням індивідуальних запитів). Потрібно також ретельно оглянути запчастину. Оцініть ступінь зношування, наявність тріщин, сколів та інших пошкоджень. Потім переконайтеся, що в комплекті є всі необхідні елементи. Якщо це можливо, перевірте працездатність запчастини перед покупкою.

б \у запчастини з Європи та Америки

Важливим аспектом є гарантія. Багато продавців надають гарантію на встановлення б/в запчастин. Крім цього, не забудьте уточнити умови повернення товару у разі невідповідності чи виявлення дефектів.

Розбірка мерседес в Одесі: Адреса, телефон та графік роботи

У місті працюють десятки різних авторозбірок. Але, далеко не всі вони пропонують настільки широкий і якісний асортимент деталей, як IMCAR. Якщо хочете відвідати компанію та придбати потрібний товар, вирушайте за адресою: вул. Агрономічна 205 Ж база Весна.

Розбирання працює з 10.00 до 18.00 у період з понеділка по п’ятницю. Якщо виникають запитання, завжди можете зв’язатися з менеджерами за телефоном. Контакти: +38 (098) 299-10-25 та +38 (093) 610-28-20.

Чи можна замовити доставку по Україні?

Авторозбірка знаходиться в Одесі, але надсилає замовлення клієнтам і в інші міста України. Замовити товар можна на сайті компанії. Відправлення деталей забезпечується декількома способами: таксі у місті Одеса, у відділення та кур’єром Нової Пошти. Доступна також міжнародна доставка та самовивіз.

“Джерело: imcar.com.ua”


*на правах реклами

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції