Новини Одеси та Одеської області

Топ незвичайних суконь, які здивують

Топ незвичайних суконь, які здивують

Сьогодні складно вразити когось вишуканою сукнею або розшитим справжніми діамантами. Такі вбрання вже не раз були представлені на килимових доріжках і перестали викликати здивування, хоча захоплення вони не позбавлені, звісно. Але дизайнери не зупиняються. У спробах вразити публіку на повал вони використовують різні матеріали і технології, щоб створити вбрання, що запам’ятовується. І їм це вдається.

Представляємо топ незвичайних суконь, які вже існують:

  1. Плаття з яловичини.
  2. Плаття з накладних нігтів.
  3. Плаття-розмальовка.
  4. Рідка сукня.

Звичайно, такі епатажні наряди розраховані більше на те, щоб виділити дизайнера на тлі інших. Носити їх щодня навряд чи вдасться. Більш практичні жіночі сукні можна знайти, наприклад, на платформі Shafa, де вони доступні в асортименті. На сайті вибрати можна вбрання на кожен день або урочистий випадок, різної довжини та фасону. Але навіть з тим урахуванням, що перераховані в рейтингу сукні не найпрактичніші, все ж таки цікаво дізнатися, коли і як вони були представлені.

Плаття з яловичини

Це вбрання продемонструвала світові Леді Гага. Любителька епатажу не перестає дивувати незвичайними образами й здається, що публіка вже звикла бачити її в екстраординарних сукнях. Але вбрання зі справжньої яловичини все ж таки викликало здивування. І шок. І обурення у захисників природи. Резонанс вийшов приголомшливий, що й допомогло образу не просто запам’ятатися, а увійти до топу найнезвичайніших і утримувати цю позицію вже аж 14 років. Продемонструвала публіці свій м’ясний образ Леді Гага у 2010 році на церемонії вручення музичних нагород MTV. Пізніше в ньому співачка знімалася для обкладинки японського Vogue. Дизайнером сукні був Франк Фернандес. До речі, на пошиття пішло 22 кг яловичини. Причому використовувалося добірне аргентинське м’ясо. І крім сукні, образ доповнили черевики, капелюшок та клатч – теж із м’яса. Цікаво: звичайно ж дизайнер схитрив і насправді наряд був пошитий з тканини, а вже до готової сукні прикріпили м’ясо.

Плаття з накладних нігтів

Таке незвичайне вбрання представила віру Анна Госвамі – дизайнер із Великобританії. Під час створення колекції їй захотілося епатувати публіку. Для цього вона вирішила обрати найнезвичайніший матеріал накладні нігті. Сукня, розшита Тіпс, викликала фурор. При цьому дизайнер не поскупилася на стилізацію. З різнокольорових накладок вона виклала візерунок у вигляді обличчя на всю сукню. Ідея викликала фурор, оскільки виглядали вбрання справді незвичайно. Але також серед глядачів були й ті, кому образ здався моторошним.

Плаття-розмальовка: створи свій дизайн

Часто дизайнерів критикують за дивний дизайн чи невідповідні поєднання кольорів. Вони розв’язали цю проблему, створивши сукню-розмальовку. Тепер клієнт, який купив його, може створити дизайн. Таким чином вирішилася й одвічна проблема кольорів. Покупець може не переживати, що відтінок не підійде до його кольоротипу, а сам підбере потрібні кольори та розфарбує вбрання. Ідея створити таку сукню спала на думку голландському дизайнерському дуету Майклу Шурману та Берберу Собоєру. Спочатку його створили для виставки в ткацькій фабриці, а зараз вбрання продається на сайті Собоєра. Створена сукня у чорно-білих кольорах, прикрашена графічним малюнком та стилізована під моду 60-х років, а продається разом із набором маркерів для тканини.

Рідна сукня: вбрання за хвилину

Це ноу-хау побачило світ у 2022 році. Представив новинку бренд Coperni на своєму показі. Тоді сукню створили прямо на очах глядачів, розпорошивши з балончика рідину на тіло моделі. В основі спрею – волокна бавовни та целюлози в полімерному просоченні, чому матеріал виходить приємним на дотик, досить еластичним та міцним. Застигає вбрання буквально за хвилину, чому не вимагає особливих умов для «пошиття». До речі, вбрання не одноразове. Коли сукня набридне, його можна знову перетворити на розчин і за необхідності використовувати, коли потрібно терміново підібрати вбрання на вихід. Поки що спрей доступний у білому кольорі, але в планах компанії урізноманітнити асортимент іншими відтінками.


*на правах реклами

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції