Новини Одеси та Одеської області

Двоспальне ліжко: як вибрати та де купувати

Двоспальне ліжко: як вибрати та де купувати

При облаштуванні спальні необхідно здійснити одну дуже важливу покупку – придбати ліжко. Складнощі в його підборі виникають через різні уявлення користувачів щодо того, яким же воно має бути. Крім того, важлива не тільки візуальна складова, але й функціональність та якість.

Розмір, каркас та основа

Це найголовніші параметри вибору, адже від них залежатимуть зручність та тривалість експлуатації. Двоспальне ліжко буває таких популярних розмірів:

  • 140×200 см. Це полуторні ліжка, які є оптимальним варіантом для малогабаритних квартир. При цьому матимете місце для доволі комфортного сну, не доведеться постійно складати й розкладати його;
  • 160×200 см. Популярний розмір, адже дає змогу зручно розміститися кожному з користувачів. Такі вироби займають не дуже багато місця;
  • 200×200 см. Ці ліжка отримали назву King size, яка повною мірою характеризує габарити та зручність. Звісно, для розміщення таких меблів потрібно достатньо місця в кімнаті.

Далі звертайте увагу на каркас. Він повинен бути виготовлений із міцних та безпечних для людини матеріалів. Переважно це деревина або метал. Обидва варіанти довговічні та зручні в експлуатації. Що стосується основи, то від неї залежатимуть зручність та ортопедичні властивості. Переважно сучасні ліжка оснащуються ламелями, які наділені всіма необхідними характеристиками для створення в тандемі з якісним матрацом максимально комфортних умов для сну. Крім того, завдяки конструкції, яка передбачає певну відстань між ламелями, досягається необхідний рівень повітропроникності, і це додає зручності.

Додатковий функціонал двоспальних ліжок

Попри те, що у ліжка найважливішим є саме спальне місце, все ж таки окремі його деталі не менш суттєві. Наприклад, існують моделі на ніжках, що надає доступ до простору під меблями. У такому разі зручніше прибирати, адже легко дістатися до всіх місць під ложем.

Інше відмінне рішення для невеликих приміщень, де немає можливості встановити додаткову систему зберігання, – це ящики під ліжком. Їхні розміри та місткість бувають різними. Дуже цікавий варіант – меблі з підіймальним механізмом. Вони практичні та зручні у використанні. Для того, щоб покласти або дістати речі, потрібно лише підняти спальне місце, а це нескладно, адже передбачені спеціальні механізми.

Де купити двоспальне ліжко хорошої якості

Ліжок у магазинах запропоновано доволі багато, однак їхня якість далеко не завжди задовольняє. Тож дуже важливо не лише підібрати ту модель, яка вам підходить за характеристиками, але й знайти вироби, які прослужать багато років. Саме такі пропонує онлайн-гіпермаркет меблів «ДУБОК» https://www.dybok.com.ua/.

Крім того, що в каталозі представлена велика кількість моделей та розмірів двоспальних ліжок, ще й з вибором не виникне проблем, адже все зроблено для того, щоб максимально спростити цей процес. Акцент робиться саме на якість, а не на неймовірні декоративні елементи. Тобто ліжко буде довговічним та зручним, без зайвих деталей. А це означає, що в додачу отримаєте ще й вигідні ціни. Ще один важливий момент – у магазині «ДУБОК» практично всі моделі є в наявності, тож почекати після оформлення замовлення потрібно буде зовсім трошки.


*на правах реклами

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції