Новини Одеси та Одеської області

Військкома-мільйонера з Одещини відправлять на передову: подробиці

Військкома-мільйонера з Одещини відправлять на передову: подробиці

Після оприлюднення інформації у ЗМІ про незаконне збагачення військкома міста Южне й депутата Южненської міськради Єгора Смирнова, з’явилася офіційна реакція Одеського обласного ТЦК та СП.

Учора, 3 серпня, в “Одеському житті” вийшов матеріал, де ми писали, що з початку повномасштабного вторгнення росії, керівник ТЦК та СП м. Южного став доларовим мільйонером.

Реакція Одеського обласного ТЦК та СП на суспільний резонанс була миттєвою.

За офіційною інформацією, Смирнов «пригрів» у ТЦК ще двох своїх соратників».

Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою, –

відреагували в Одеському обласному територіальному центрі комплектування.

З офіційної заяви стало відомо, що усіх трьох військовослужбовців роти охорони ТЦК і СП м. Южного переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передових позиціях

Крім того, Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

Нагадаємо, як повідомив журналіст і колишній нардеп Ігор Мосійчук, Єгор Смирнов, який є секретарем постійної комісії Южненської міськради з питань адміністративно-територіального устрою, заснував злочинну схему. Згідно з цією схемою, Смирнов сприяв виділенню земельних ділянок фізичним та юридичним особам. За це депутат-військком отримував визначену ним матеріальну винагороду у вигляді грошових коштів або певного майна.

Після того, як на Смирнова місцевий мешканець написав заяву про його діяльність у правоохоронні органи, військком, користуючись службовим становищем, почав тиснути на заявника і надсилати йому повістки додому.

Але реакція суспільства й розголос у ЗМІ дали результат. І офіційні органи й структури почали працювати задля припинення діяльності злочинної схеми та притягнення винних до відповідальності.

Читайте також:

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції