Новини Одеси та Одеської області

Стало відомо, коли відсторонять скандальновідомого одеського воєнкома

Стало відомо, коли відсторонять скандальновідомого одеського воєнкома

Начальник Одеського обласного територіального центру комплектування (ТЦК) та соціальної підтримки (СП) Євген Борисов продовжує виконувати свої робочі обовʼязки, оскільки службове розслідування не знайшло підстав для відсторонення від посади. Про заявили в Оперативному командуванні (ОК) “Пвідень”.

Нагадаємо, що у Євгена Борисова журналісти “УП” виявили майна на кілька мільйонів євро, про що ми нещодавно писали.

военком

Керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк заявила, що начальник Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Борисов їздив за кордон для лікування.

Наталія Гуменюк розповіла, що Євген Борисов продовжує виконувати свої обов’язки. За результатами службового розслідування не виявлено підстав для усунення його з посади військкома.

Як повідомили Центру Публічних Розслідувань в Державному бюро розслідувань, відсторонити Борисова від посади можливо лише в судовому порядку, коли йому повідомлять про підозру.

“Щодо розслідування, то воно триває”, – уточнили у відомстві.

Крім того, голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив про те, що він ініціює звернення до правоохоронців стосовно перевірки військкомів усіх областей.

Таким чином, Євгена Борисова можуть відсторонити, але якщо справу ДБР направить в суд і пред’являть йому підозру за вчинення правопорушення.

Нагадаємо, що на Одещині працівники Держпродспоживслужби вимагали кошти за неіснуючі послуги з експортерів зерна.

Фото: “УП”, “Одеса. Медіа”.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції