Новини Одеси та Одеської області

Овальний килим – сучасне рішення

Овальний килим – сучасне рішення

Ваші гості гарантовано будуть почувати себе затишно та навіть і не зрозуміють, що справа саме у килимі Allcarpets, якщо ви самі їм не зізнаєтеся. У статті ви дізнаєтеся декількох трюків, як і де саме краще застосувати овальний килим. 

Все вагаєтеся який килим обрати до вашої оселі? Різноманіття килимів дійсно настільки велике, що виникає багато питань, який саме купити. Спираючись на особливості дизайну вашої домівки рішень може бути безліч, але чому б не заощадити та не роздивитись відразу овальні килими? Саме вони утворюють затишок та додадуть неперевершеної елегантності вашій квартирі. Особливо вони підходять власникам нерухомості, у якій присутні округлі форми: арки, еркери.

Овальні килими мають змогу дуже пластично вписуватись у будь-яку квартиру – завдяки своїм округлим кутам складається враження, що килим начебто не був покладений на підлогу навмисно, а тільки буде доповнювати вже теперішній настрій інтер’єру. Ваші гості гарантовано будуть почувати себе затишно та навіть і не зрозуміють, що справа саме у килимі Allcarpets, якщо ви самі їм не зізнаєтеся. У статті ви дізнаєтеся декількох трюків, як і де саме краще застосувати овальний килим.

Як правильно розмістити

Без жодних сумнівів обирайте саме овальний килим щоб прикрасити вітальню або зал. Він стовідсотково підійде як для кутового інтер’єру так і для округлого. Сміливо розташовуйте його біля дивану – тим самим виділяючи зону відпочинку чи підкреслюючи простір для посиденьок із гостями. Килими такої форми як раз таки зазвичай служать саме щоб привернути увагу до певної зони у житлі – будь то розважальна чи зона відпочинку.

Перш ніж остаточно обрати та виконати останній крок покупки килима – перевірте чи точно правильно були підібрані усі розміри та стиль килима. Дуже важливо з боку інтер’єрного рішення – не захаращувати овальні кути килима іншими меблями – коли будете вимірювати розмір підлоги перед диваном впевніться, що килим буде розміщуватися трохи окремо і кути будуть виглядати зовні. Якщо не дотримуватися цієї, на перший погляд, незначної деталі – ідея підкреслення простору буде зіпсована і килим буде тільки псувати його. У вітальню покупці часто віддають перевагу класичним дизайнам або сучасним – з акрилу чи вовни. За цими назвами можна знайти килими у каталозі: Xyppem, Diamond, Esfehan, Elegance, Palace, Vintage.

Звісно, килими овальної форми підійдуть не лише для вітальні, але й, наприклад, щоб виділити зону їдальні – під обідній стіл. А також у спальній кімнаті вони будуть виглядати дуже миленько, особливо туди підійдуть ворсисті килими (Himalaya, Loca, Puffy, Shaggy), щоб перше що відчують ваші босі ноги зранку підняло вам настрій на цілий день. Часто клієнти Allcarpets віддають перевагу саме таким відтінкам: Taboo, Soho, Tempo.

У ванній кімнаті чи кухні також знайдуть своє місце овальні килимки – сюди переважно вибрати синтетичний килим, щоб не напружуватися з пранням, а легко закинути його у пральну машину.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції