Новини Одеси та Одеської області

Чим хороший iPhone 14 Pro

Чим хороший iPhone 14 Pro

З осінньої серії 14-х айфонів особливу увагу привертає Про-модель, яка більш доступна за ціною, ніж версія Max, і на голову вища за базовий варіант з дизайну та технічних характеристик.

Щасливі власники нового iPhone 14 Pro відзначають яскравість зображення, крутий візуал помітна швидкодія, тривала автономна робота та нові можливості фотокамери. Кожен із пунктів розберемо докладніше у цій статті.

Дисплей

Айфон 14 Про отримав 6,1-дюймовий екран з технологією OLED та роздільною здатністю 2256х1179 ppi. Картинка на ньому виходить чіткою та деталізованою, зі збереженням кожного відтінку. Здивуванням для багатьох стала реалізація технології AlwaysOn Display, завдяки якій інформація з основного екрану транслюється навіть у режимі сну. Користувач може побачити час або заряд батареї, кинувши швидкоплинний погляд на заблокований смартфон, що дуже зручно. При пікової яскравості до 2000 нит зображення відмінно зчитується на сонячному світлі або темному приміщенні.

Дизайн

Помітні зміни відбулися в оформленні смартфона, що є рідкістю для американського бренду. Порядком набридла користувачам «чубчик», що з’їдає частина екрану, пішла в небуття. Датчики фронтальної камери і Face ID тепер заховані в овальному отворі – “Динамічному острові”, який змінюється у розмірі при надходженні повідомлень. Вхідний смс, пропущений дзвінок, розряджений акумулятор або підключення гарнітури — Dynamic Island реагує на кожну дію, зливаючись у єдине ціле із загальним зображенням на дисплеї.

Інженери «яблучного» бренду також трохи пограли із дизайном корпусу Айфон 14 Про. Збільшені фотооб’єктиви на фірмовому острові діагоналлю 37 мм гармонійно поєднуються із закругленими кутами. Користувачі оцінили новий відтінок – Deep Purple, який встигли прозвати «баклажанним». Решта залишилася незмінною: алюмінієвий корпус зі сталевою рамкою по периметру.

Продуктивність

Серцем iPhone 14 Pro стала чергова версія фірмового процесора А16 Bionic, який працює на 6 ядрах та виготовлений за 4-нм техпроцесом. Потужний чіпсет гарантує швидкодію смартфона при пікових навантаженнях, від перегляду відео у високій роздільній здатності до затяжних онлайн-ігор з важкою графікою. Швидкісну роботу гаджета забезпечує також інтелектуальне програмне забезпечення. Оцінили користувачі і нову операційну систему, у якій опрацьовано функції персоналізації.

iPhone 14 Pro

Автономність

Айфон 14 Про спокійно витримує добу роботи в режимі відтворення відео на одному заряді батареї. Секрет криється в батареї на 3200 мАг та енергоефективній «начинці», яка автоматично заощаджує кожен % акумулятора, відключаючи непотрібні функції. Пристрій підтримує 20-ватну зарядку, за допомогою якої можна заповнити запас енергії до 88% за 60 хвилин.

Камера

Головна камера про-версії 14-го Айфона складається із трьох стандартних модулів трохи збільшеного розміру, якщо порівнювати із попередником. Основний об’єктив вміє знімати кадри з роздільною здатністю 48 Мп – те, що потрібно любителям професійного контенту. Висока якість фотографій навіть при поганому освітленні доступна завдяки встановленню високочутливого сенсора, який більший на 65% від версії в iPhone 13 Pro. Камера вловлює вдвічі більше світла та створює деталізовані фото без розмитих ділянок. Можна відзначити також додавання автофокусу в селфі-модуль і функцію кінематографічної відеозйомки з роздільною здатністю 4К зі швидкістю до 60 к/с.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції