Новини Одеси та Одеської області

Херсон – це Україна: «Укрпошта» анонсує випуск нової марки

Херсон – це Україна: «Укрпошта» анонсує випуск нової марки

“Укрпошта” анонсує випуск поштової марки “Херсон – це Україна!” на честь визволення від російських окупантів українського міста Херсона.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Авжеж, ми готувалися заздалегідь. Захоплювались нескореними херсонцями, коментували та вдосконалювали ескіз, із завмиранням серця стежили за просуванням ЗСУ, сподівались, нескінченно скролили стрічку новин, омріювали день, коли у місті знову майорітиме український прапор, – і ось, з невимовною любов’ю до наших людей презентуємо новинку»,

– йдеться у повідомленні.

Набір включає марковий лист, художній конверт і листівку.

Херсон , марка2

Основним елементом марки є скибка кавуна, на якiй зображені сюжети, що супроводжували тимчасову окупацію міста: мирні мітинги, будiвлi у вогні, тортури. Насіння має вигляд ракет, якими російські загарбники безжально обстрілюють Херсонщину. Також на аркуші є мапа з позначенням звільненого Херсона. На художньому конверті та листівці проілюстровано протести херсонців проти рашистських загарбників.

Наклад марочного листа – 150 тисяч екземплярів.

Дату введення марки в обіг «Укрпошта» повідомить пізніше.

Нагадаємо, сьогодні, 11 листопада 2022 року, ЗСУ зайшли до Херсона. Як стало відомо, ворожі війська тікали з міста. Над Херсоном майорять українські прапори.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції