Новини Одеси та Одеської області

Як вибрати Power Bank для телефону та планшета?

Як вибрати Power Bank для телефону та планшета?

Резервні джерела живлення міцно увійшли до життя більшості власників мобільних гаджетів.

Power Bank iBattery поставляється з різними за потужністю акумуляторними батареями. Якою б ємності та дизайну не була зовнішня батарея, будь-яка її модель робить те саме: заряджає телефон або планшет, не потребуючи розетки.

Зовнішні акумулятори постачаються у всіх формах і розмірах, для суттєвого збільшення автономності смартфона, планшета. При цьому деякі блоки живлення йдуть з кабелями в комплекті, інші з кількома портами для заряджання більше одного пристрою одночасно.

Як вибрати банк живлення для гаджета?

Мобільні пристрої, такі як смартфони та планшети, роблять життя набагато простіше. Але їм потрібна енергія, щоб працювати, і її зможе дати зовнішній акумулятор. Наприклад, легкий аксесуар можна буде носити з собою будь-куди. Просто потрібно не забути зарядити його вдома, покласти в сумку або в кишеню і підключати до мобільного щоразу, коли потрібна швидка зарядка.

Але як вибрати ідеальне джерело живлення? Це легко якщо просто дотримуватися порад і враховує такі фактори, як розмір, ємність блоку живлення, вихідну потужність, кількість портів USB, наявність кабелів у комплекті, вхід живлення, безпека, якість та сертифікація.

Power Bank

Вже тисячу разів говорилося про те, яку потужність потрібно купити зовнішній акумулятор. Справа не в тому, щоб вони могли поміститися в кишені чи сумочці. Розмір батареї становить кількість потужності усередині. Загальні розміри варіюються від 2000 мАг до 10 000 мАг або навіть 26 000 мАг. Великі числа означають більшу потужність і більше підзарядок для смартфона або зарядку для великих пристроїв, яким потрібно більше енергії, таких як планшет.

Крім того, більшість банків живлення заряджають будь-який пристрій через USB, наприклад, камеру GoPro, гарнітуру Bluetooth. Тому важливо пам’ятати, що великим пристроям, які споживають більше енергії, знадобляться великі батареї для повної зарядки.

Потім потрібно подивитися на порт, це ключовий елемент пристрою, що забезпечує швидке заряджання мобільного. Стандартний порт USB підходить для будь-якого стандартного кабелю USB. Однак кількість енергії, яку вона може забезпечити, може змінюватись. Також багато залежить від кількості USB-портів, від того, скільки пристроїв потрібно зарядити. Як правило, великі батареї мають більше одного порту USB. В інтернет-магазині iBattery можна купити зовнішні акумулятори для забезпечення енергією одного або кількох мобільних пристроїв.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції