Якого року фрукт?
Чоловік – супутниці:
– Ти диви. Абрикоси по сто гривень.
– Ну то й що?
– От якби тут стояла тисяча гривень за перші абрикоси, я б не здивувався. А тут – сто.
– Тобто, вважаєш, занадто дешеві?..
Продавчиня:
– І дешеві, і смачні.
– Скажіть краще, якого року цей фрукт? Та звідки?
– Цього року. З Молдови.
– Так і знав… А головне – так і повірив…
А що з цінами?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 40-45 грн;
- картопля «молода» – 60-100 грн;
- цибуля – 35-45 грн;
- помідори – 70-120 грн;
- буряк – 35-50 грн;
- кабачки – 70-85 грн;
- огірки – 55-90 грн;
- солодкий перець – 130-180 грн;
- баклажани – 100-120 грн;
- капуста «молода» – 45-60 грн;
- часник – 80-110 грн;
- морква – 35-60 грн;
- редиска – 25-30 грн;
- молодий горошок – 70-100 грн;
- зелень у пучках – від 5 грн.
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 45-80 грн;
- груші – 70-120 грн;
- банани – 60-80 грн;
- грейпфрути – 60-80 грн;
- гранати – 180-230 грн;
- лимони —80-100 грн;
- виноград – 90-170 грн;
- хурма – 90-180 грн;
- апельсини – 50-130 грн;
- черешня – 180-250 грн;
- полуниця – 150-180 грн.
Ви також можете дізнатися: Старий Новий ринок: історія найбуржуазнішого базару Одеси
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 35-90 грн;
- бринза – 200-270 грн;
- сир – 90-160 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 240-270 грн;
- теляча шия – 200-220 грн;
- ребра – 130-170 грн;
- антрекот – 180-200 грн.
Свинина
- задня частина – 170-200 грн;
- шия – 230-260 грн;
- лопатка – 200-230 грн;
- ребра – 210-220 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 90-220 грн;
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 140-250 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-110 грн;
- карасі – 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
- судак – 150-250 грн;
- короп – 80-150 грн.
Читайте також та порівнюйте: Ціни на одеському Привозі у третій декаді травня: а де цінник на золотий горошок?
Фото авторки