Щороку західні вчені досліджують продукти на рівень забруднення пестицидами і публікують два списки – найбрудніших і найчистіших продуктів. Про це розповіла український нутриціолог Анастасія Голобородько.
На думку нутріціолога, чутливе травлення, псевдоалергія та непереносимість продуктів є наслідком надто великого навантаження на наш організм пестицидів та інших елементів, які використовують при вирощуванні овочів та фруктів. У зв’язку з цим Анастасія Голобородько радить дотримуватися наступних порад при виборі продуктів:
Фахівець зазначає: незважаючи на те, що це дослідження проводиться у Штатах, практика показує, що цим списком можна скористатися і в Європі.
Ці дослідження американських учених показують рівень забруднення продуктів за сезон 2022 року.
Вас також може зацікавити:
Завдяки теплій воді та комфортній температурі повітря, пляжний відпочинок в Одесі зараз особливо приємний —… Read More
В ніч на 20 серпня російські війська знову атакували Одеську область: після ракетного удару по… Read More
20 серпня ми відзначаємо Міжнародний день медичного транспорту. Тож варто згадати, як усе починалося в… Read More
ТОВ «Бонелет» стало першою компанією в Одеському регіоні, яка почала вирощувати артишок — маловідому раніше… Read More
Доброго ранку, друзі! Тиждень набирає обертів, і щоб він був легким та позитивним, ми підготували… Read More
Сьогодні, 20 серпня, очікується підвищена геомагнітна активність. Це означає, що метеочутливі люди можуть відчувати легке… Read More