Щороку західні вчені досліджують продукти на рівень забруднення пестицидами і публікують два списки – найбрудніших і найчистіших продуктів. Про це розповіла український нутриціолог Анастасія Голобородько.
На думку нутріціолога, чутливе травлення, псевдоалергія та непереносимість продуктів є наслідком надто великого навантаження на наш організм пестицидів та інших елементів, які використовують при вирощуванні овочів та фруктів. У зв’язку з цим Анастасія Голобородько радить дотримуватися наступних порад при виборі продуктів:
Фахівець зазначає: незважаючи на те, що це дослідження проводиться у Штатах, практика показує, що цим списком можна скористатися і в Європі.
Ці дослідження американських учених показують рівень забруднення продуктів за сезон 2022 року.
Вас також може зацікавити:
Із завтрашнього дня, 21 травня 2025 року, одеський трамвай №7 тимчасово припиняє роботу на час… Read More
Завтра, у середу, 21 травня 2025 року, в Одесі та Одеській області істотних опадів синоптики… Read More
Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині» пройде ювілейний 25-й раз. Цього разу подію приймуть Одеса… Read More
Одеса встановила партнерські відносини із німецьким містом Гейдельбергом. Така угода була укладена днями у рамках… Read More
Про одеські маршрутки пасажири здебільшого говорять з обуренням. Проте продовжують ними користуватися, сплачуючи за проїзд… Read More
Сьогодні я вже знаю, чому улюбленим анекдотом людей з вадами слуху став саме цей. Господь… Read More