Новости Одессы и Одесской области

Володимир Зеленський і «Гра престолів»: що найчастіше шукають українці у Google

Володимир Зеленський і «Гра престолів»: що найчастіше шукають українці у Google

8 сезон серіалу “Гра престолів», а також нинішній Президент Володимир Зеленський стали лідерами пошукових запитів, які у 2019 році задавали у Google українці.

Про це розповів директор Google з розвитку бізнесу у Східній Європі Дмитро Шоломко на брифінгу 10 грудня в Києві, повідомляє Укрінформ.

— Ми вирахували найпопулярніші запити цього року, але, як правило, вони не міняються, вони більш-менш одні й ті самі: це фільми, серіали, Євробачення, але цього року трохи популярнішим став спорт, — зазначив Шоломко.

Найпопулярнішим запитом українців цьогоріч став “Гра престолів 8 сезон”, на другій позиції — “Зеленський”, а замикає трійку лідерів “Юлія Началова” (російська співачка, яка померла у березні).

У категорії “Персона” найбільший інтерес в українців викликав знову ж таки Зеленський, за ним ідуть російська акторка Анастасія Заворотнюк та Петро Порошенко.

З-поміж кінофільмів найпопулярнішим виявився “Джокер”, за яким ідуть “Месники: фінал” та “Аквамен”. До першої десятки запитів увійшов й український фільм “Захар Беркут”.

Найбільш запитуваним словом у категорії “Що таке?” було «томос». Також українців цікавила подагра, формула Штайнмаєра (українці писали “Штанмайєр”). У категорії “Найпопулярніше ТВ-шоу” традиційно перед ведуть “Евробачення 2019”, “Холостяк 2019” та “Оскар 2019”.

 

Фото: 5 канал

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции