Новости

В Одесі затримали «злодія в законі» на прізвисько «Авто Копала» (відео)

Затриманий знаходиться у розшуку на території РФ, де йому за зайняття найвищого статусу у злочинній ієрархії загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції отримали інформацію про перебування на території Одеської області «злодія в законі» на прізвисько «Авто Копала».

Поліцейські встановили місце його тимчасового проживання: 65-річний громадянин РФ знаходиться у розшуку за зайняття найвищого статусу у злочинній ієрархії та приїхав до України, аби уникнути кримінальної відповідальності за цей злочин та в подальшому налагодити відносини з кримінальними авторитетами.

У вівторок, 31 березня, оперативники Департаменту та обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції, слідчі слідчого управління поліції Одеської області за участі спецпризначенців батальйону особливого призначення поліції затримали «злодія в законі».

Свій злодійський статус він отримав у 17-річному віці в Москві. За його плечима чималий кримінальний досвід – понад 15 років перебування у місцях позбавлення волі на території Росії, у тому числі у виправній колонії суворого режиму.

Вчора, 2 квітня, Київським районним судом «злодію в законі» обрано запобіжний  захід у вигляді тримання. До надходження запиту про його видачу він буде знаходитися у СІЗО.

Фото: ГУНП

Share
Редакция

Редакция «Одесской жизни». Пишем о том, что происходит в городе, замечаем важные детали и знакомим вас с интересными людьми.

Последние статьи

  • Новости

В Одессе перекрасили в цвета украинского флага известный советский танк «На испуг» (фото)

Сегодня в Одессе неизвестные перекрасили в сине-желтый цвет известный танк «НИ-1», установленный в сквере на… Читать далее

2024-09-22
  • Статьи

День осеннего равноденствия: традиции и приметы

Каждый год в сентябре происходит осеннее равноденствие – дата, когда день и ночь будут иметь… Читать далее

2024-09-22
  • Статьи

Борис Барский рассказал, почему он не переходит на украинский язык

Известный одесский комик и художник Борис Барский, ставший известным благодаря “Маски шоу”, откровенно поделился своим… Читать далее

2024-09-22
  • Статьи

В Одессе переулок Вильямса переименовали в Карпенко-Карого: чего мы не знали о знаменитом украинце

Переименования затронули в Одессе и переулок Вильямса. Теперь он носит имя Ивана Карпенко-Карого. С его… Читать далее

2024-09-22
  • Новости

Где в Одессе сегодня не будет света до вечера

Сегодня, в воскресенье, 22 сентября 2024 года, в Одессе из-за проведения плановых работ жители некоторых… Читать далее

2024-09-22
  • Новости

Новое название села в Одесской области не понравилось французам

Село Надеждовка Арцизской громады Одесской области, которое ранее было решено переименовать в Шампань, не будет… Читать далее

2024-09-22