Новости Одессы и Одесской области

УАМБ розвиває співпрацю з АТБ-МАРКЕТ

УАМБ розвиває співпрацю з АТБ-МАРКЕТ

15 січня в місті Дніпро відбулася робоча зустріч членів Ради Директорів Української асоціації медіа бізнесу (УАМБ) та представників ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», на якій обговорювалися питання розширення продажів друкованих видань у мережі супермаркетів «АТБ».

Представники «АТБ» повідомили на зустрічі, що станом на 15.01.2020 є рішення про реалізацію друкованої продукції у 356 магазинах, розміщених у 24 областях України. Проте низка важливих факторів, які суттєво впливали на продажі преси у мережі «АТБ» у попередній час, потребує системного вирішення. Тому сторони домовилися провести додаткові консультації, зокрема – із дистрибуторами преси, які забезпечують постачання друкованих видань до мережі «АТБ».

УАМБ планує провести такі зустрічі найближчим часом, і продовжити роботу із мережею «АТБ» для організації ефективних продажів преси у якомога більшій кількості магазинів мережі.

Нагадуємо, що станом на січень 2020 року мережа «АТБ» налічує понад 1000 магазинів, а середня динаміка збільшення кількості – відкриття 100 нових магазинів на рік.

До УАМБ станом на січень 2020 року входить 56 видавничих компаній, які сумарно видають понад 250 періодичних видань та 350 вебсайтів.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции