Шукаємо менеджера з продажу реклами

Про це повідомляє ЛАН.

У южненській приватній пекарні планують працювати до останнього, щоб спекти як мінімум три тисячі калачів, і досягти результату 2019 року. Для начинки використовують мак, горіхи, родзинки, заварний крем, а для посипання  мак і кунжут, а також кокосову стружку для «снігового» калачика. Вартість калачів в пекарні  від 30 гривень, найдорожчий калач, вагою в 1 кг, коштує 120 гривень.

До пакування святкових калачів додають тексти різдвяних колядок.

Випікають смаколики до Різдва і на южненському хлібному заводі, там планують спекти 15-17 тисяч калачів. Ціни залишилися торішніми  між 35 і 40 грн. Кожен калачик  особливий завдяки ручній роботі.

Фото: ЛАН

 

Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии