Новости Одессы и Одесской области

Топ-100 блогерів України: хто з одеситів потрапив до рейтингу

Топ-100 блогерів України: хто з одеситів потрапив до рейтингу

П’ятий рік поспіль Факти ICTV проводять унікальний проект ТОП-100 блогерів України.

Традиційно цього року українці обирають найкращих блогерів нашої країни. Рейтинг поділяється на дві категорії: ТОП-100 блогерів та Народний вибір.

На відміну від категорії ТОП-100, де 50% голосів складе експертна думка, в категорії Народний вибір переможця визначають користувачі сайту.

Так, переможцем у категорії «Народний вибір» став блогер Дід Олесь. Він отримав 3 935 голосів. YouTube-блогер записує розмови з росіянами у чат-рулетці, а також висловлює власні думки стосовно політики. На YouTube-канал блогера підписано понад 16 тис. користувачів.

Друге місце отримав ведучий YouTube-каналу «Одеська Хунта» Ігор Вадимович, отримавши 3 562 голоси. На YouTube-каналі «Одеська Хунта» понад 58 тис. підписників. Канал присвячений боротьбі з російською пропагандою. Блогер спілкується з росіянами або з людьми з абсолютно протилежними політичними поглядами у чат-рулетці.

А от за оцінками експертів першість отримала журналістка, ведуча, акторка, продюсерка та блогерка Яніна Соколова. Разом з командою вона створила мультимедійний проект «Я, Ніна», спрямований на підтримку онкохворих людей. У YouTube Яніна не менш популярна ніж у Facebook.  У Facebook блогерка ділиться цікавими інтерв’ю, власним життям та думками.

https://www.facebook.com/yanina.sokolova/videos/2761310603880355/?__xts__[0]=68.ARAPm7Orkr9bes0vL5dPOcJktX-rwGr7TUWoEDASuwT63GsL0g-CyDlzVLMh1zKRX9tIXf6kUfBbckFZoGdCh9yrayD2SV12ZRVHcJOkt1_MfG-3UkFQJAN0XGeWzLIeN6paCntXQa0Nn5XaKhlkRCAEKUxz3CGfwf76T9k0E64f-yvKJWFtVept4Y0Pf12dRMUmKF4KbYtW5MvgZwY0mK8Cjw&__tn__=-R

Також до рейтингу потрапила блогерка з Одеси — Олена Добровольська. Авторка не приховує своїх емоцій з приводу подій, що відбуваються в нашій країні. Пише все по темі — чітко, доступно та зрозуміло, розкладаючи все по поличках. Розбавляє серйозні пости своїми фотографіями з повсякденного життя.

Повторюсь.Я тут скрізь бачу тицяють статистику голосування на виборах в Золотому.Коли наприклад не дай Боже…

Gepostet von Олена Добровольська am Dienstag, 8. Oktober 2019

Фото: InstaTurbo
 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции