Новости Одессы и Одесской области

Понад 23 тонни радості та щастя: Зеленський має наміри передати у дитбудинки партію нерозмитнених іграшок з Чорноморського порту (фото)

Понад 23 тонни радості та щастя: Зеленський має наміри передати у дитбудинки партію нерозмитнених іграшок з Чорноморського порту (фото)

Партія іграшок надійшла до Чорноморського порту наприкінці 2019 року.

Про це президент повідомив у Facebook.

— Наприкінці 2019 року до Чорноморського рибного порту надійшов контейнер, заповнений дитячими іграшками та іграми для розвитку. Однак підприємство, яке мало б розмитнити товар, відмовилося від нього на користь держави. Загальна вага вантажу – понад 23 тонни, — пише Зеленський.

Нерозмитнений товар Президент пропонує передати у заклади за призначенням:

— Для чиновників це просто статистика. А для дітлахів – це 23 тонни радості та щастя. Вважаю, що іграшки не мають припадати пилюкою на митних складах чи ще гірше – «по-тихому» розпродаватися недобросовісними особами.

Тому Зеленський закликав Кабінет Міністрів України провести всі необхідні перевірки, зокрема щодо безпечності іграшок. А після необхідної перевірки, передати іграшки дитячим будинкам, дитячим лікарням, соціально незахищеним сім’ям та діткам військових.

Фото: Facebook

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции