Новости Одессы и Одесской области

Пасажирів у Одесі здивували фотовиставкою до Дня прапора в трамваї

Пасажирів у Одесі здивували фотовиставкою до Дня прапора в трамваї

Трамвай-галерея вийшов на маршрут №5. Його можна впізнати за бортовим номером «4012».

Про це повідомляється на сайті traffic.od.ua.

В одеському трамваї-галереї з бортовим номером «4012» можна побачити фотовиставку. Вона присвячена Дню прапора України.

Представлені знімки зроблені впродовж останнього року, починаючи з 23 серпня 2018 року Олександром Вельможко — редактором «Пасажирського Транспорту». Як зазначає автор, фото показують Одесу і одеситів у вишиванках — як ілюстрацію краси українського національного одягу та її доречності у XXI столітті.

— Марші вишиванок, фестивалі, свята — це відмінний привід одягнути вишиванку і показати, що Одеса — це Україна, що одесити — це українці. А щоб підкреслити різноманіття етнічних традицій і багатонаціональність нашої Одеської області, я також зняв вишиванки болгар, гагаузів, молдаван та інших народів, — розповів Олександр.

Трамвай №4012 зазвичай працює на маршруті №10, слідуючи від Тираспольської площі до вулиці Іцхака Рабіна на Черьомушках. В перший виїзд з фотовиставкою він працював на 10-му маршруті, а потім перейшов на маршрут №5 — від автовокзалу до Аркадії.

— Я в захваті — і від фото, і від людей в трамваї, і від людей у ​​вишиванках, і від небайдужих людей, які вміють побачити красу нашої землі, — ділиться враженнями вагоновожата Марина.

Виставка буде представлена ​​в трамваї-галереї ще деякий час. Вхідний квиток коштує 5 гривень, купується у кондуктора або при виході у водія. Діють пільги.

Фото: «Пасажирський транспорт»

 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции