Новости Одессы и Одесской области

На Одещині викрили трьох зловмисників, які викрадали велосипеди

На Одещині викрили трьох зловмисників, які викрадали велосипеди

Поліцейські Одещини притягують до відповідальності трьох викрадачів велосипедів.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області.

Усі вони мають за плечима досвід у майнових злочинах, за які відбули покарання.

52-річний житель Березівського району позбавив велосипеда молодого хлопця з райцентру, коли приїздив туди з села по ліки. Побачивши в чужому дворі двоколісний транспорт, чоловік вирішив зекономити на маршрутці, зламав замок на хвіртці і поїхав на велосипеді додому за п’ять кілометрів.

54-річний чоловік з Ізмаїльського району викрав велосипед у односельчанки. Жінка тримала транспорт в під’їзді. В око правопорушнику він впав, коли той приходив у гості до сусіда потерпілої – свого друга.

І, нарешті, 28-річний житель Біляївського району побив усі рекорди, викравши в Одесі одинадцять велосипедів, залишені власниками біля магазинів та багатоповерхівок.

У територіальних підрозділах поліції фігурантам повідомили про підозру в крадіжках за частинами 2 та 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, в залежності від того, з проникненням вони у приміщення чи без. Згідно з чинним законодавством максимальне покарання, яке загрожує чоловікам, — позбавлення волі на п’ять та шість років.

Поліцейські наголошують громадянам на тому, що треба дбати про захист свого майна і зачиняти його в гаражах, коморах чи оселях. Якщо ж виникає необхідність залишити транспорт на вулиці, то неодмінно користуйтесь кількома надійними замками або попросіть когось зі знайомих приглянути за ним.

Фото: пресслужба

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции