Новости Одессы и Одесской области

На Одещині перша група людей завершила обсервацію (відео)

На Одещині перша група людей завершила обсервацію (відео)

1 квітня 15 осіб повернулися до України поромом з Грузії.

Про це повідомив очільник Одеської ОДА Максим Куций.

— Сьогодні особисто привітав українців, які першими у регіоні завершили обсервацію у місті Южне. Подякував кожному із них за відповідальність перед своїми родичами та сусідами. Знаю, що ці два тижні, хоч і на базі відпочинку, тягнулися довго. Але сьогодні вони є справжнім прикладом для всіх українців та для мене особисто. Бажаю їм міцного здоров’я, — зазначив у дописі Куций.

Напередодні виходу із бази відпочинку «Портовик» усім особам, що були на обсервації, зробили ПЛР-тести та виміряли температуру.

В першій групі на обсервації перебували 15 громадян. Серед них — жителі Одеської, Харківської, Львівської, Запорізької областей. Всі вони повернулися до України з Грузії поромом 1 квітня. Під час проживання у санаторії у жодного з них не підтвердився діагноз COVID-19.

Наразі на обов’язковій обсервації в Одеській області перебувають більше сотні осіб. Всі вони забезпечені медичним доглядом та охороною.

https://www.facebook.com/maksymkutsyi/posts/208395183920215?__cft__[0]=AZWuIgYil4rOH3hOaA5ytwVEl1s0Ey6Ipa-MEYyVjN5sV_I3G2x1_ChMoFSOIRig6APY-vhjgCNC1_UiMeue1ORp99g6npt8p9xt5LYC3P4JaYH85jxFZO2Xl_OI5VvQ0jp5cgfrZCb-Pz-0jI7YiSFFt3jDslt2mjQIDjVjMIPWng&__tn__=%2CO%2CP-R

Фото: PMG.ua

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции