Новости Одессы и Одесской области

Де в Одесі найбільш забруднене повітря?

Де в Одесі найбільш забруднене повітря?

Департамент екології Одеської міської ради представив моніторинг повітряного басейну у місті.

Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради.

Моніторинг атмосферного повітря здійснюється пересувною муніципальною лабораторією в затверджених точках контролю, розташованих на перетині транспортних магістралей міста, на межах санітарно-захисних зон потенційно небезпечних об’єктів м. Одеси, у прибережній зоні, а також у парках і скверах, згідно із затвердженом планом-графіком.

За звітний період виконано 224 спостереження з автоматичним відбором проб та вимірами концентрацій забруднюючих речовин газоаналізаторами. Вироблено 1 792 визначень забруднюючих речовин по 8 інгредієнтах — діоксиду азоту, оксиду вуглецю, озону, аміаку, пилу, сірководню, діоксиду сірки та сумі вуглеводнів.

За результатами моніторингу у встановлених точках контролю на території міста (залізничний вокзал, автовокзал, 2-а Застава, Червонослобітська/Воробйва, Іванівський шляхопровід, пл. Толбухіна) спостерігалися незначні перевищення гранично-допустимих концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, в основному по оксиду вуглецю, озону, сірководню, аміаку, діоксиду азоту, діоксиду сірки, пилу та сумі вуглеводнів.

Службою екологічного контролю відпрацьовано три скарги від жителів міста.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции