Показники якості питної води в водопровідній мережі м. Одеси станом на 18.10.2017
№ |
Найменування показників |
Значення |
Норматив ДСанПіН 2.2.4-171-10 |
1 |
Температура, градуси ˚С |
14,8 |
не норм. |
2 |
Забарвленість, градуси |
7 |
≤20 |
3 |
Каламутність, мг/дм3 |
0,29 |
≤1,5 |
4 |
рН (водневий показник), од.рН |
7,45 |
6,5-8,5 |
5 |
Амоній, мг/дм3 |
<0,1 |
≤0,5 |
6 |
Нітрити, мг/дм3 |
<0,003 |
≤0,5 |
7 |
Хлориди, мг/дм3 |
28,0 |
≤250 |
8 |
Загальна жорсткість, ммоль/дм3 |
3,8 |
≤7,0 |
9 |
Загальна лужність, ммоль/дм3 |
2,8 |
0,5-6,5 |
10 |
Хлор залишковий вільний, мг/дм3 |
0,47 |
0,3-0,5 |
11 |
Хлор залишковий зв’язаний, мг/дм3 |
0,74 |
0,8-1,2 |
12 |
Окиснюваність, мг/дм3 |
1,70 |
≤5,0 |
13 |
Сухий залишок, мг/дм3 |
310,8 |
≤1000 |
14 |
Залізо загальне, мг/дм3 |
<0,1 |
≤0,2 |
15 |
Загальне мікробне число, КУО/см3 |
3 |
≤100 |
16 |
Загальні коліформи, КУО/100см3 |
не виявлено |
відсутність |
17 |
E.coli, КУО/100см3 |
не виявлено |
відсутність |
18 |
Ентерококи, КУО/100см3 |
не виявлено |
відсутність |
Вода відповідає ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».